Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Onun için herzaman işleme girmeden bir iş planı yapmaktan bahsediyoruz her vurduğumuz gol olmuyor
Golden_Age için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()helal olsun usta , bir çok isabetli analiz yaparken yanıldığı noktayı görmezden gelmeyip açıkça vurgulamak bir erdemdir
600 tane kağıdı binlerce tahta yönetimi ve kompüter yazılımı ( ky'yi ütme amacıyla ) yönetiyorlar , şu ortamda on analizden üçü bile doğruyu bulsa bence büyük başarı ki fazlası var
Hele ki ky'nın nerdeyse yüzde 70'i en az 3 kağıtta en az % 25 tersteyken
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()370-325 aralığından düşüşe bir tepki yapar
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Canınız sağolsun hocam peki bu fusus nerde durur taban taban gidiyor bedelsiz açıkladı diye biliyorum
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"cvkmd" devam modeli çalışmadı / yanıldık
0BeğenmedimŞikayet
gm2717 ()Siz derseniz ben izlerim hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylaks_16 ()Hocam bayrak için sesli düşünebilir misiniz sanki dönüş yapacak gibi
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Evet üstadım aylık kapanış orda olur belki :)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Şöyle bakınca işler yolunda duruyor eggup için 1 ay önce 40 lira idi :))
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Estafurulluh hocam.
Yatayin tepesi (0.618) yani 403 dimi hocam! Eğer başarili olursa sonraki hedef eski zirvesi olacak. Dogrumu anladim.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam check ederken ottto atladık :(
düşen trendi kırdı şimdi yatayın tepesini deneyecek
R_R_Denktaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()EVET 10100 üzerine atamadıkça geriye dönüşten bahsedemeyiz
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Eggub için demiştim ustat
Bıst alacağı olsunn
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Hocam Otto'da kritik seviyeye yaklastik :)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()@ASRN üstad daha iyi bilir ama bana göre önce 9800 sonra 10200 üzeri lazım yoksa sürünmeye devam :))
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()onu biliyorum. öyle olduğunu düşünmesem küserim ben zaten. size değil bana kayıp olur ama cinsim öyle :)
gayet farkındayım niyetinizin.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()amacım burda kimseyi kırmak, aşağılamak, yargılamak, bilmediğini yüzüne vurmak vs değil bunu biliyorsunuz ama bilipte unutmak, görmeye çalışmamak, çaba sarfetmemek ... olunca renk değişiyor :(
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()benimki yapamadığın bir şeye kızınca bir süre kendinle dalga geçmek, hatta gerekirse yerden yere çarpmak. başkasına o kadarını yaptırmam ama kendim yaparım, birkaç kere yapınca içim soğuyor, rahatlıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tam sınırda neden derseniz flama bayrak formasyonlarında eğer flama ve bayrak boyu direk boyunu geçerse yapı iptal demektir anladınız siz onu
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Boga tuzağı mi yaptılar ustat
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam kolay gelsin celha flama, dük olma yolunda diyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()başladıysak korkmuyoruz, korkuyorsakta başlamıyoruz :)
Ümit_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Karda taşımak zordur der genelde ve öyledir :))
Ümit_23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ümit_23 ()Egegubre korkutuyor bizi kar gidecek diye ne yapalim
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_güneş_ ()Hocam adel uzatma fib cekince 0,618 41,4 den dönmezse sonraki 0,786 35,98 doğrumudur
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()derviş misali:zikriniz ne ise fikriniz o olur
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Teşekkür ederim üstadım Allah razı olsun..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sılvr bakalım hemen
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()koskoca obo, dev gibi böyle, nasıl görülmez / nasıl görülür videolarına takılıcam ben bir süre.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tabi ki grafiklerde sizi de ekleyim
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)