Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0500 22:27:53
EUR 36.2443 22:27:53
USD 34.4930 22:27:53
ALTIN ONS $2670.9650 22:27:53

Grafiği gönderen: ASRN

"PLTUR" nerelere bakmamız gerektiğini artık daha iyi biliyoruz değil mi?

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Marangoz_Ustası ()

Bayrak bir türlü 2. Tepkiyi yapamadı hocam ya :)

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"pltur" 50 günlüğü ve önemli aralığı deniyor geçemezse tekrar düşecek

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"pltur" yana sarım tepesini iğnelediğini geçemediğini şimdi tekrar tabana ulaştığını da görüyorsunuz taban yani destek kırılırsa sonunun papil olacağınıda öngörebiliyorsunuzdur değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"pltur" p. tesi mumu iğneledi fakat yapıdan çıkamadı 25.12 Altın da satış baskısındadır aksi bir durumda stoplar 22.90 altında mutlaka yanmalı

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

Anladım ustam bunu daha öncede demiştiniz ancak bilgim pek olmadığı için tam ne demek olduğunu bilememiş idim şimdi araştırdım 30-32 TL Ler bizi bekliyor o vakit sağolun.

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

ilk hedefi dikdörtgen derinliği kadar olur

ALTINVURUŞ38 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

İzliyoruz ustam sağolun bura kırılınca hedef kaç olur peki

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"pltur" upper trend line (yatay hareketlerde bakılacak yer tepe ve destek noktalarıdır) tepe kırılıyor izliyorsunuz değil mi?

0BeğenmedimŞikayet

Doğan_güneş_ ()

Teşekkürler hocam sağolun

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

yok bu mum dün açmış olsaydı (dipte) bir anlam yükleyebilirdik (yatırımcı eğilimi hususunda)

Doğan_güneş_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Doğan_güneş_ ()

Teşekkürler hocam asili adam olursa negatif anlam yüklemek doğru olurmu yusufçuk yükseliş habercisi doğrumu hocam

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

bugunkü mumu soruyorsanız şimdilik görüntü o şekilde yusufcukta diyebiliriz asılı adam da kapanış (gün) yaptığında mumu'un rengi belli olur

Doğan_güneş_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marangoz_Ustası ()

Çok sağolun hocam elinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

22.44 kırıldı yapı bozuldu şimdi bir dip daha yapacak 18.74 civarı olduğunda yeniden deneyeceğiz (ikili başaladığında)

Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Doğan_güneş_ ()

Hocam trilic ilaç daki mum yusufçuk mu oluyor

1BeğenmedimŞikayet

Denge27 ()

Tamamdır üstadım teşekkür ederim..

0BeğenmedimŞikayet

Marangoz_Ustası ()

Bayrakdaki yapıda bozulma var mı tobo vardı hicam grsfiginizde

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

1.618 seviyesinde en son en düşük kapanış fiyatı üzerine %20 çıkmış oluyor bunun anlamını biliyorsunuz zaten orası önem taşımakta

Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Denge27 ()

Rgyas denedim :))

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

tam olarak ne denediğinizi anlayamazsamda :)

harekete geçmez (denemezsek) hep aynı durumda kalırız zaten
yeni şeyleri deneyecez ki yeni fırsatları kaçırmayalım

0BeğenmedimŞikayet

Denge27 ()

Rgyas denedim eur en değil @ASRN

0BeğenmedimŞikayet

Denge27 ()

Biraz denedim üstadım, arase için teşekkürler..

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

mayısta bir üçgen içine sıkıştı 15.11 de içinden çıkmış oluyor

0BeğenmedimŞikayet

Denge27 ()

eur enin ahvali nedir acaba üstadım..

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

tamam soylenmesi gereken herşeyi söylemişsiniz zaten

0BeğenmedimŞikayet

musaelik ()

Biraz anladım tsk ler:/

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

Papilin grafiğine bakınca 3 kez zirve ve civarlarından yukarı trendini devam ettirmeye çalışıp ettirememiş sonra çöküşe geçmiş 160 liralardan 80 liraya gerilemiş 4. üncü seferde zirveyi kırıp devam edemediği için aşağı dönmüş rotasını.
Şimdi Plturdada benzer durum var ancak şöyle birşeyde var Papil 5 liradan arz olup 150 liraya gitmiş yani 5 liranın 30 katına gelmiş..
Pltur ise daha arz olduğu yerden 2 kat yukarıda onun için yukarı yönlü hareketin devam edeceğini bekliyorum ama yönünü aşağı çeviri rsede 15 liralara çekilme olabilir @ASRN ustam bizleri aydınlatır ben 1 yıllık borsacıyım henüz daha acemi sayılırım :)

musaelik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

musaelik ()

Papilin kaderi ne oluyor:)))

0BeğenmedimŞikayet

ALTINVURUŞ38 ()

Ustam benim Bistdeki portföyün büyük çoğunluğu Pltur'da.
Şimdi Bu Upper trend line dediğimizi şöyle mi düşünmeliyim mesela zirvesi olan 27 lirayı geçemez tekrar aşağı yönlü bir dönüş yaparsa papilin yaptığı gibi yapıp 15 liralara mı gelir veya 27 üzerine atar ise dikdörtgen derinliği kadar devam eder derken 22-27 bandında bir süre daha /\/ gibi gider gider gelirmi aydınlanmam için daha açıklayıcı bir yorum yapabilirmisiniz grafikte örnek vererek çok teşekkür ederim şimdiden.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"pltur" yukarıyı (upper trend line) son denemesini yapıyor çıktığında dikdörtgen derinliği kadar daha devam eder çıkamazsa papilin kaderini yaşatırlar

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum