Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ben yazdım düşüncemi aynende birebir şuan gerçekleşti cano... Dur etiketi yapıştırim ya zora ya hora yapacak bişey yok:)
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yeni grafik atıp tekrar güncellemek lazım btc için şimdilik 59800 uzeri olmadigi sürece iniş hatti 56700 ve 54400 potaya girebilir
Spot yada vadelide yükseliş bekleyen varsa ona göre dikkat etsin
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tebrikler Ntmen hocam.53 demelimi yetermi 57? tsk.
@Asiii__ nasılsın can? sen ne düşünüyorsun btc hakkinda daha çok altlar varmi kapanış vs ne durumdayız. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi efenim
bir önceki bildirim jetflx dizi tanıtım fragmanı gibi olmuş; ) edebiyat hocamız döktürmüş:)) Dr lar dizisi gibi hojalar:))
Poliklinik yok didim
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Teşekkür ederim efenim bı maşallah diyeyim... Emeğine sağlık
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Insallah en güzel yerde satarsın inan benim yüreğim götürmüyor artık 3senedir yordu vur kaç yapıyorum yetiyor bana
Ali_gny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Birde bizim keyfimiz yerine geleydi
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafik attım düşmedi galiba
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Az kaldı sorun yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Yok sevgili @ntmen_× keyfim yerinde şükür
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Toparlıyor galiba tekrar bi bakayim istersen btc grafigine
Yüklü gitrmedin umarım
Wusdd ve bome alta inerken halletti grafik atmıştım alttan aldiklarim ancak anaparaya yaklaştı kar zarar yok şimdilik parçalı sattim birazini
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Sen niye bitiyon abla yatırımın yüzde 5 demiyonmu
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Az daha inerse biterim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Asiii__ @Sinembas