Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0496 00:41:22
EUR 36.2116 00:41:22
USD 34.4770 00:41:22
ALTIN ONS $2669.0200 00:41:22

Konu: Altın ons

Yükseleni alta kırma ihtimali var kırdığı zaman sağlam destek 2470-80 aralığındadır oradan destek alıp tekrar kırdığı hatta çıkabilir.

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Selâmûn aleykûm kerim hoş geldin. Bugün 3 kademe alış yaptık 29.20 ye kadar saldikca. Alım yapabileceğim 7 kademe daha var elimde fikir verir misin?

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Benim özellikle takip ettiğim direnç hatlarıdır bunlar çoğunda başarı oranı yakaladım azında yanılgı yaşadım göstergelerle birlikte harmanlamak gerek sadece buraya bakarak olmaz tabi teşekkür ederim bu arada sağol

Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Eyvallah Derya sağol

Deniz86 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Gece saat 04.20 de dolar tl iğnelemiş 35.650 leri görmüş lakin anlik birşey, bir emir girmiş olsan 35. xxx üzerinde satardı. Biz alismisiz parite yi boş boş bekliyoruz, diver emtialar asya piyasalarında düşmemis bile ama platin surunuyor.

0BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Ben bu yüzden artık yazmıyorum.
Samimiyetin olmadığı yerde bet bereket huzur sevgi hiç bir şey olmaz. fitne fesat kıskançlık insanların yeni Mesleği Olmuş.

0BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Bu sayfanın tadı kaçtı artık fırıldak dolu

0BeğenmedimŞikayet

muz69 ()

yolda arıza çıkabilir diye ekleki böyle polemikler olmasın. hayırlı günler dostum.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Hedef diyorsun da bende desenki altin ons hedeftim 3000 yalan mi hayır. Ama o bir gün, 1 ay değil. sen neredeyse 3 gün sonra der gibi hedef gosteriyorsunki bizde tekrar elimizde onların dibe gidiyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Aleykümselam, sağol sana da bereketli kazançlar.

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Daha 10 saat önce paylaştı gumus ve platin geride kaldı platin tl 1090 bekliyorum, umarım yanılmam diye paylaştı. Boyka yanlış anlamasın, kötülemek için demiyorum.

Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

muz69 ()

günaydın , son iki haftalık yorumlarına bakarsan arkadaşların ne demek istediğini anlarsın kardeşim.

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Boyka hakikaten hataların çoğalmaya başladı. Platinde burası dip, şuraya gidecek, buraya gidecek kesin ifadeler kullanıyorsun. Banada yazdın, biraz daha yanılma paylariylada paylaşım yaparsan iyi olur.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

@56eno56 üstteki altın ons grafiğine bak!

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

İşaretli noktaya dikkat edin

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Selamün aleyküm hayırlı sabahlar bereketli kazançlar dostlar. Dün akşam dirençte dedik ve oradan salacak gibi bir hava var rasyo üste atacak gibi burasıda geriye salacak gibi gümüş ons tekrar geriye salar bu durumda dedik burası dirençten döndü rasyo dediğim gibi üste doğru devam ediyor gümüş onsta aynı şekilde beklenti üzere devam ediyor @Boyka35 dostum direnci kıracak 3. Deneme demişsin bana ama maalesef deneme başarısız oldu kıracak hava yok dönecek gibi demiştim

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Son durum. Şimdide direnç hattına çıktı aşarsa dediğim gibi 2560-70 civarı bir hedef olabilir ama dirençten dönecek gibi bir hava var takip edelim bakalım dirençte takılmış durumda şuan

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum