Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()Ustat günün aydın olsun
İpek gurubuna ait şirketler varlik fonuna aktarilmis
Bu hisselerin nasıl yansır sence
İpek kozal... Gibj
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Yok stoplu almıştım verdim 5,33 de teşekkür ederim arkadaşım düşündüğün için umarım fazla kimseyi üzmez..
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Tamamdır üstadım dikkat edecem yanlış hisse adı Altın da sordum evet..
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ü_han ()İyi akşamlr hcm uşaktaki gibi yeni take over durumumu olabilirmi
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()23 milyon hisseyi 32 centten rehin verdi Eda patron. Şimdi de hisseyi basıyor aşağıya. Bir de üstüne bedelli kararı... Umarım SPK izin vermez de görürüz patroniçeyi. Bu kadar halka açıklık oranıyla şirketi elde tutmakta zorlanıyor. Ne yapsam da hisseleri toplasam diye kıvranıyor sanırım.
@Denge27 kardeş, konuyu Aygaz altında konuşmayalım lütfen...
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Çeki yazılmış falan diyorlar galiba ondan kaynaklı oldu bu satış
1BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Cümleleriniz gönlünüzü güzelliğinden... Okurken bile tüylerim diken diken oldu utandım mahcubiyetten. Sizin samimiyetinizden bir an bile şüphe etmedim. O kadar emek verip bu çalışmaları bize karşılıksız sunuyorsunuz. Allah iki dünyadaki sıkıntılarınızı gidersin inşallah sayın hocam. İnşallah sabrımızın karşılığını alırız. Bu arada ben de sınıf öğrt. Sizin branş ne mahsuru yoksa.
4BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Kimi arkadaşlar düşüşte üstatlar kaybolur diye düşünebilir ama biz bir yere gitmedik, üstatlık iddiasında da bulunmadık.
Sizin duruşunuz ise hep taktir ettiğim bir beyefendilik çerçevesinde olageldi.
İyi ki varsınız ve iyi insanların varlığı hep bize dayanma kuvveti veriyor.
Yatırım işi zahmetli fakat meyvesi lezizdir. Umarım o meyveyi yediğimiz bir gün de uzak değildir.
Siz de sağ olun.
kardan1adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()Eyvallah sağolasın değerli hocam. Bu saatten sonra battı balık yan gider olacak gibi. Hayırlısı bakalım. Size helalinden bol kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Burakbozkurt ()Teşekkür ederim sağolun
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Kâr almak istiyorum derseniz satın bilemem.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Yatırımlarına güvendiğim MEGAP hâlâ kötü gidişatını düzeltemedi.
O inat ben inat, bakalım ne olacak. Benim yaptığımı yapmadan önce iyice araştırın derim.
Yatırım tavsiyesi vermiyorum.
kardan1adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Aslında satmak da istemiyorum süreç çok uzun olurmu diye merak ettim. Yani temel açıdan olumsuz bir şirket değil hiç bedelsize katilmamistim o açıdan merakım.
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bedellinin sonuçlanmasını bekleyin.
Burakbozkurt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Teknik benim işim değil, onu @ASRN üstada danışın.
Bir de rica ediyorum, lütfen, istirham ediyorum, başka kağıt altında başka kağıdı sormayın.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Yünsa çalışmadım epeydir.
Bedelsiz sermaye güzeldir. Neden satmak istiyorsunuz?
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kardan1adam ()İster istemez epey bir uzuncu mu olacağız acaba hocam 8 liradan sabırla beklemeye devam, hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yunsa da maliyetim 10,50 ler zarardan çıkınca göndermek mi yoksa bi orta vade beklemek mi mantıklı olur sizce.
0BeğenmedimŞikayet
Burakbozkurt ()Selamun aleyküm üstadım megap düşünüyorum sizce hangi seviyeden alınabilir
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()En başa döndü neredeyse üstadım teknik olarak nerde sonlanır sizce.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Merhabalar hocam yunsa da yüzde 700 bedelsiz vermişti elimde vardı kaldı, sizin yunsa hakkında ki düşüncenizi merak ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Bedelli kararı alındı %200.
Ortalık karıştı.
Bedelli dediğin %100 olurdu genelde.
Ben de çok rahat değilim açıkçası.
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Gep kapanınca deneyeyim dedim hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()5,62 den aldım biraz
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Çok teşekkürler, emekleriniz için @iknownothing hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Üstadım megap ta neler oluyor..
0BeğenmedimŞikayet
e_ferudun ()Emeğinize sağlık