Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum şunu asla unutma! Her şey nasip işidir bizimkisi öylesine takip bazen nasip ile denk gelir tuttu deriz bazen nasip değildir olmaz biz ise yanıldık deriz sonuçta olması gereken oluyordur biz bilmeyiz tamam :)
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Hayırlı geceler kardeşim tamam
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Ben çıkıyorum dostum kendine iyi bak hayırlı geceler Allah rahatlık versin hem iyi tatiller… :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum orası gelsin bakarız yine ne olacak orada ona göre devam ederiz yanılma olmazsa inşallah böyle devam eder yanılırsak zaten çuvallamış oluruz tamam :))
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Rasyo 80 ilk satış yerimiz dostum takipteyiz tamam bu defa sendeyiz; ))
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Aynen dostum şartlara bağlı ama şuan için 73 zor diğerleri ihtimal üzere şartlar oluşursa ondan sonra 73 takibe alınır orasıda ana destek hattıdır. Sen 80 izle düşmesi lazım ama oradan destek alıp direnci yine dememe ihtimali var dostum ara bölgede çok takılırsa sıkıntı çıkabilir direnç açısından çünkü aşırı zorlayacaktır direnci ama tabi sonraki mevzu önce oraya bi insin bakalım :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dostum ilk durak 80 sonra 78.4 kurulum olursa 73 civarı doğru mu tamam
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Valla risk almayı sevenlerin denemesi gereken bir yer diye düşünüyorum kendi adıma ama bilemem tabi kim neyi tercih eder diye
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Günlük grafikle bugün gösterdim tam 1 haftadır direnç hattında günlükte 7 mum oldu direnç hattında hepsi temas edip geri saldı zorladı ama geçemedi aynı hattı aylar önce 90 da 2 sefer son harekettede yakın yerden 88 ile döndü onlarıda yine ben çizdim burada hatta grafik yetkim yoktu sağolsun Reşat abi yardımcı oldu ona çizdirdim grafikleri o iyi biliyor daha sonrasında daha altlara inip 72.7 yaptı o hareketi yaptığında tam 1 yıldır takip ettiğim destek hattını alta kırdı orada bir yanılgım oldu baya oldu hemde çünkü 82 83 te o hatta takılır belki iğneleme ile 81 yapar dedim onca defa o hattı takip ettiğim için sağlam bildiğim için öyle düşündüm ancak 1 yılın sonunda beni yanıltıp bu defa kırılım yaptı 72.7 ye indi o inişide kırılım olduktan sonra 75 76 larda takibe alıp yakaladım noktasına kadar neredeyse işte ordan sonra en az 80 84 e gidecek diye ısrarla takip ettim o zamanlar rasyo pert oldu yorumları vardı sayfada ve 6x ler konuşuluyordu ama olmadı benim dediğim şekilde ilerledi hatta beklediğim yeride geçti ana direnç hattına kadar attı burada 2 ayrı hat var benim beklentim bir alttaki idi buda ona yakın olan bunda takıldı 1. Ci olan 85 e kadar olan nokta idi 2. Cisi ise şimdi takıldığı yer 86 87 arası çok hafif bir yanılgımda burada oldu 1. Ci değilde 2. Cide takıldı ancak 72.7 den 84 ü tutturmakta az bir iş değil 2 3 aydır takipteyim dipten beri
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Dostum en az 82-80 bölgesi gelmesi lazım zaten direnç geçerse düşüş sadece onay almak için geri çekilme yapacağı zaman olur biz terse o zaman düşmüş oluruz ama sanmıyorum ki geçsin direnci geçerse format değişir gümüş kademe düşer alt bantlarda devam eder rasyo 80 inmesi gerekiyor bana göre buda en az olan yer orada yine bakmak lazım çünkü 80 önemli bir hat ya orayla direnç arasında kalacak yada dip deneyecek tekrar 80 Altın da kalıp orası ayrı bir konu öncelik oraya inmesi sonrası sonra bakılır