Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Harekli bunlar düştüğü yere çabuk çıkar diye aldımda dibi boyluyaxak gibi
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Long actiysan keşke başka birşeylere yapaydin, bunlar yedirmez kolay kolay, rast gelsin
Firari55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()150çer dlr 10x vurdum onuda alsınlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()3bude riskli dikkat et. pepe 10400 altı 98 der.
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Pepe floki jams long girdim bügün ya batış ya çıkış
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()57 binden rektefe olduya, az idare eder motoru indirecez bı ara
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Kendi rakamlarına bakar coinler, benim takiotekiler den de tık yok:)
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Çoğu tepki vermedi
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ustalar motor komple ıncek dıyorlar ama korkumuza işlem acamıyoz
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Kuzey testere gibi, coinler rakamlarını oynar, destek altını igneleyen coinler dene ti stiplu şekilde, aradan siyrilanlar olacağı gibi aşağı iğne at alrda olacak, bazıları sevmedim tepkisini.
0BeğenmedimŞikayet
Firari55 ()Yön ne tarafa göründü sizce
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Eski işlem roe 550 gördü hafız, parçalı sattım, risk alıp yanlış ekleme yapipnstop ettim, yidik ya, yetmez mi:)zaten marjin bı trendde zor, ondan fazla işlem yaomiyoz ya, yada miktar az
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()gunaydın hacı eterfı marjın yedırmıyor hıcbı zaman
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Bunu hucalar 320 de iken alım verdi, dedik 1.90 iner, yaldizimiz yok diye inanmadı kimse:)spot üst hedeflerin çoğu gelecek coin batmazsa tanımama ne kadar daha düşecek? benim paramı zararda bağlandıktan sonra neye yarar