Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Dmm dmm dersen sakinliyo:))
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()He tamam))
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Genel dedim abi. vadeli işlemde stopsuz takipsiz emir atarsan izole ve citir miktra at diyorum. liq olursa yakmayacak kadar. emir rakam çok ta, şu Fed geçsin hele bı, çarpmasın bizi de
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Neye atayım tam yazarmısın arkadaş gene tepemde bir dırdır var takip edemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Stopsuz, takipsiz yakın emir atacaksan çıtır miktar izole olarak at abi istersen.
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Nasib artık ne yapalım biraz acı veriyor ama teçrübe oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Olur abi, inş stop etmez, ama daha da takip. edemeyecegin emiri verme derim. gece yatarken en alta çekiyorum emirleri şahsen, bı çok şey kaçırdım ama zarar yazmadı, sabah liq mesajı görmek istemiyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()9.250 stop koydum son iğnenin altı uyğun mu
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()9.6 9.7 üzeri atarsa yakalarız abi yine, ama ay kapanışı var, ne alsak stop eder, kısa işlem haricî
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Kesin bizi stop eder öyle gider))
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Son iğne az altı stop çek istersen,8.9 da zarra büyür gibi. ekleme yapsan 8.1 dese daha kötü olur. bu yaratık iyi gidecek ama nerden dönecek acaba.9.6 üzeri atarsa süper olur
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()8.9 8.6 8.1. Gibi abi kisada.
Abii,30 dk da bir bakamayacagin işleme emir verme bence, çünkü rakam Altın da kalırsa stoplamak gerekir,15 dk lik 1 saattli mum yapılarına Bakarak
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Hiç sorma bende emir girmiştim yola çıkmadan 700 km sonunda baktığımda 100 usd zarar yazmış)) üst alt nedir Zen de alt çok derinse kaoatırım başkan))
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Başkan ondan köye bende aldım annem kullanıyor süper bir şey
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Abv onun abi, tüm rakamlar geldi yazdığım, bu yanılttı biraz, gece oda nokta geldi, aldım, az Atina stop koyup yattım, stop oldu. son iğne kirarsa 8.9 der gibi şuan, kirmazsa iyi.
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Elektrikli 3 teker motor aldim köyde safari ediyom 35km hız 35km yol yapiy üstü kapali:)))
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Zen ne yaptın başkan bu habire düşüyor
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Roe 110, rakamlar çalisiyor.
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Yok, tırstım ondan, yukarıda 72 75 gibi görünce. uzaktan takipteyim yalnız ihtimla dahilinde 2.88 de long emrim var, spotta düzeltme yapmadı bu yaratık daha, dikkatli ol
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Lista shortlandı mı
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()0.05 Altın a sarkmazsa hedef 2000 usd :)oraya yarı satış yazdim
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Bunuda takuo ediyorum, al sat için. yumurta toplar gibi uzun süre coin toplayacak sabır yok bende şahsen:)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Scoter firen teli işine girmisler:))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Heee sana ok bahçede oturuyom kayfe içeyrum baane yavvv:))
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Stmx procesi iyi
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Deneme sen, spotu delist olduya bunun :) carpilirsun sen. stmx 7450 emir at,93 ten satarsın gelirse
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Hocam bende deniyebilirmiyim misadeniz varmi:)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()İsteyen spot dener emir verir, isteyen vadeli