Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Teşekkür ederim :)
GRAMCIYIZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()Bütün like lar ablaların ablasına gelsin :) sen çok yaşa e mi )
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Teşekkür ederim yorumunuz için takip edeceğim
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Düzenli olarak ve ısrarla takip ettiğim bossa var; 17,26 üstü kapanışlarda güzel bir formasyon ihtimali vardı. Bu şart önemli ve 15,6 altı kapanışlar iyi olmaz bu kağıtta.
Genil 69,35 üstünde olumlu. Oyakc 78,8 üstünde zirvesini deneyebilir; altta 73,4 önemli. Taten için Asrn mal toplama evresinde demişti; 31,2 / 32 üstünde yukarı yönlü sanki ama yakında dirençler var; 35,4 ve 36,48de. Yeotk 206,5 üstünde yukarı yönlü gibi; 219 / 226 / 232de direnç var. İlk ağızda aklıma gelenler bunlar ama Asrn profilinden baksanız daha iyi olur.
Fbadam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Bende 3 TL'den fark ettim:) ozamn aldım, ekleme yapmayı da düşünüyorum elimde nakit oldukça uzun vadede umarım yanılmam. sizin takip ettiğiniz kağıt varmı acaba, bu aralar çok para lazım da:)bol şanslar sizede, hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Rahatsız olmadım, bende yok ama zamanında fark etmiş olmak isterdim. İyi yapıp yapmadığınız nereden aldığınıza göre değişir.. yakınlarda, kapanış rakamına yakın bir yerlerden aldıysanız dikkatli olun çünkü o eski tepeyi geçebilmesi önemli. Bol şanslar, bereketli kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()Çok teşekkür ederim yüklü aldım da iyi mi yaptım bilmiyorum oyzden bilgi almak istedim. gece gece rahatsız ettim kusura bakmayın iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()İyi geceler Fbadam; Katmer çoktan al sinyalleri vermiş; 2,20lerde falan. 2,80lerde Şubat tepesini geçmiş; bunlar hep fırsat. Bu kadar yürüdükten sonra benim gibi bir çömezi aşar ama yukarıya devam etmesi icin 3,39 (11 - 12 Ekim tepesi) üstünde kapanışlar alması gerektiğini söyleyebilirim. Bu kesin bilgi, kağıt yürümüş yürümüş tee ne zaman geri döndüğü dirence gelmiş, yolun bundan sonrasını bu direnç belirler.
Altta 3,18 güçlü destek (Yıllık pivotta r1)
0BeğenmedimŞikayet
Fbadam ()İyi geceler hanım teyze katmer hisse senedi hakkında bilgi alabilir miyim acaba
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @GRAMCIYIZ 47,4 / 46,1e dikkat et olacaktı pardon.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @GRAMCIYIZ destek olarak 46,4 / 46,1e dikkat et..4hde buluttan çıkıp bulut tabanını destek olarak altta bırakması lazım (52,5 üstü kapanışlar lazım yani) Günlükte kritik bir yerde kapatmış, 50ma (51,4) sınırında.. Buluta girip üstüne çıkması lazım. Önemli bazı dirençler hep birbirine yakın; orta vade pivotu 54,86; günlükte bulut tavanı 200 ema 55,9.. bunların geçilmesi önemli. Bu şekilde takip edebilirsin; yine bakarız.
Kağıdın son çıkış başlattığı yer 48,7 gibi.. artı yüzde 20 = 58,4 boğa bölgesine girmek için bunu geçmesi lazım. Yıllık pivotun güncel değeri 60,06.. Smrtg yukarıya devam ederse burası da zorlu bir eşik olacak.
İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın? Selamlar:)