Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0560 16:46:13
EUR 36.4284 16:46:13
USD 34.4710 16:46:13
ALTIN ONS $2665.9400 16:46:13

Grafiği gönderen: garibinbiriişte

Yorumlar (55)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

-1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

tek mezıyetlerı dslıke vermek olan işbilmezlerden tavsıye alarak bırsey kazanamazsınız :))

garibinbiriişte için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

ne bılıyosun belkıde bolca boş vaktım vardır kımbılır :) :)

selinesk için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

selinesk ()

Bence sen de almamışsın alsan bu siteye gircek zamanın olmazdı

-2BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

hangu urunun ne garantısı var söyle bana :) dıger ark dedıgım gıbı olanı gosterıyorum sadece. omru hayatında göemıcegın % 144 bın kar nerde gordun nerde duydun :)) siz -5/10/50 tl takıp etmeye devam edın ne dıyelım :))

altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

sana tavsıye vermedımkı zaten olanı gosterdım senınde agzın 1 karıs acık kaldı bugune kadar bosa vakıt kaybettıgın için :) durum bundan ibaret :))

Vurkaçma için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

yıne süslü cumleler yıne kendını ıspatlama cabaları :) psikolog felan olmalısın . bu tavsıyelerını 5/10 tl arasında gıdıp gelen arkadaslara tavsıye nıtelıgınde verebılırsın. ben reelciyim hayalbazlarla karıstırma derim. birileri mıs mus dıye oyalanırken dıger taraftan kacan fırsatları gormelerını engelleyenlersınız.

altinmaster için cevaplandı (yorumu göster)

-3BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

nıyee. burası babanın bostan tarlasımı :))

Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Beyzax ()

Kendi sayfanıza gidin!

0BeğenmedimŞikayet

Fatih3416 ()

Çok saçma kıyaslama borsadaki paranızın karşılığı yok ... Piyasada 11 trilyon liralık kağıt var bist100 de dönen para 100-150 milyar . Kocaman balon tutuyorsunuz elinizde ...1 milyon yatirimcinin fazla değil 1000 kişisi elinde tutsa bu kağıtları 5 yıldır bu kağıtlar yerinden kalkmazdi

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

bırılerı aldı merak etme sen :))

emircankavas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emircankavas ()

e 2018'de alsaydın abi burda bunu yazmakla uğraşmazdın

-4BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

bakalım hangi hazımsızlar rahatsız olucak bu sefer
sadece 6 senede % 144 bin kar

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

almadıgımı kım soyledı sızlere :)

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

garibinbiriişte ()

dostum ben almadım dıye bırseymı yazdımda hbrım yok yoksa sen kendı caresızlıgıne ortakmı arıyorsun :))

Vurkaçma için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum