Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0427 02:44:06
EUR 37.3115 02:44:06
USD 35.7580 02:44:06
ALTIN ONS $2763.7100 02:44:06

Grafiği gönderen: Ayhnkpln

Arkadaslar bakın. Bu bitcoin dominans grafigidir. Sizlere dominans sebep değil sonuçtur diyecekler. Evet sonuçtur ve bitcoindeki ağırlığın artık altlara geleceğinin sonucudur. İşaretli rakamlar arasına gelene kadar da altlar daha çok çıkıp inerler. Ama sizlere boğa bitti, ayı geldi, buradan yuzde 50 düşerse alırım (düştü niye almadınız? ) Diyenlere vs aldırmayın. Dibi de tepeyi de kimse bulamaz. Her düşüşü kendinize göre bir alım yeri olarak belirleyin. En baştan beri söylüyorum. Elimde yuzde yüz btc vardı. Mayis haziran gibi altlara geçmeye başlarım. Sene sonunda da full altlarda olurum dedim. Eski yazılarım orada duruyor. İsteyene atarım. Yuzde 70 altlardayim ve kardayim. Yuzde 20 btcdeyim 21bin maliyet. Yuzde 10 da nakit duruyor. Kimsenin lafı ile hareket etmeyin. Kendi kararınızı kendiniz verin. Spot alım satimdan korkmayın. Vadeli işlemlerden de acemi iseniz uzak durun. Sene sonuna kadar btcde 90 100 bin aralığını göreceğiz. Alternatifler daha sonra yükselişler yaşayacak. Bu süreçte birçok parametre takip edeceğiz ve bunlardan birisi de dominans. Hepinize bolsans dilerim.

Yorumlar (68)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Zeybekefe09 ()

Merhaba ustam Altın öngörünüz nedir bi yorum alabilirmiyim

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

dominans için 63 ü takip edeceğiz. :)
ytd

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

cok sagol... elimden geleni yapiyom. yaziyom... ciziyom.. ? bu kadar... olay bu

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

görüyorum ve çok takdir ediyorum :)

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Teşekkürler sevgili dostum.
Time is over because it's November.

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

aynennn? vallla 1 gram faydamiz olsun diye ugrasiyommm###

3BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

İyiyim dostum. Sen nasılsın? Her şey kontrol Altın da. :)

gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

dostummm... nerdesin sen ya...

1BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

ELine diline sağlık Dostum. :)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Sağol güzel dostum. Kimse parasını yerine koyamayacak 2x bile yapamayacaklar diyenler, sonradan ustalar yüzünden kimse spot alamadı. Çok eminim ki burada kimsede aşağılardan spot ürün yok. Sayfada spotcu zaten kalmadı.

Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

Tbr ler dost bravo

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

Biz o rakamları temmuz aylarında verdik. Altlarin ne zaman gideceğini de seneler oldu söyleyeli. Mum bazlı cart curt. Shorttan likit oldular. Spottan likit olan yok ve olmaz.!

0BeğenmedimŞikayet

Borsacı34_ ()

Hocam o değilde audio nün grafigine baksanıza sanki 2x yapacak

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Borsacı34_ ()

Xrp nasıl şimdi hocam cilacak sanki btc ye baş kaldıracak sanki siz nedersiniz.

0BeğenmedimŞikayet

Borsacı34_ ()

Günaydın hocam chiliz chz hakkında yorumunuzu merak ederim .
Teşekkürler şimdiden

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Kesinlikle mart nisan a kadar tutmak lazim en erken ne verirse alip cikmak lazim surekli gecikme halinde ama belki final eylul ekim de olabilir. Yeterli kar gorulurse nisan a kadar kacmak lazim hic risk e gerek yok.

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_elvabd ()

Almadı 66 dan ah roket ah shortlayalım bari

3BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

250 gönderdim hayrını gör. konsantre olamiyom:))

Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ortakahve ()

Yaldızlı abinin biri disk vermiş hayrına düzelttim 100 dolar borcun var

3BeğenmedimŞikayet

Coin_üfleyen ()

272 den dondu:)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ben sepetı yaptım bozmam son sansım yılbasına kadar artık

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum