Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rica ederim Hüsniye hanım ne demek
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Teşekkürler kerim bey hayırlı geceler
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@husniyealtun ve aleyküm selam Hüsniye hanım sizinde sorunuza cevap niteliğindedir üst yorum inceleyin hayırlı geceler
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Yükselen kanal takibimde kardeşim kanal destek direnç aralığı 28.5-6 ila 31.5 seviyeleridir anlık seviyelerdir. Bu aralık içinde devam ediyor diye düşünüyorum. Direnç hattı 6 gündür aktiftir 31.2 31.3 31.4 o yüzden takıldı kanaldan çıkmadığı sürece durum budur. Direnç hattında takılıyor şu ara. Ben düşüş tarafındayım ilk orta banta kadar bir alan var bahsettiğim seviyelerin ortasına kadar.
Rmzndmr21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Platin beklentileri nelerdir kerim abi sana zahmet bir bakar mısınız
1BeğenmedimŞikayet
Rmzndmr21 ()Kral geri döndüğüne çok sevindim. Seni gururla takip ediyorum bıraktım dediğinde çok üzülmüştüm. Umarım tekrardan kazanmaya devam ederiz. Kerim hocam şimdi nereleri beklememiz gerekiyor.
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Pardon alta kırar dediğin nokta
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Esselâmu aleykûm hayırlı günler kerim. Aşağı kırmaz dediğin nokta 28.80 mi 29.20 mi acaba?
4BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Taureg in çizdiği hat buradaki üste çıkan yükselenin destek hattıdır şimdi burası yeni oluşan yükselen kanalın üzerine atarsa değeceği hattır direnç görevi görevi görecektir yani temas noktası ise anlık 32.5-7 aralığıdır ancak yeni oluşan kanalı üste kırma durumunda ancak temas eder zayıf ihtimaldir ben yeni oluşan kanal içinde kalır sonra alta kırar diye düşünüyorum üste gider diye bekleyenler varsa bu hattı takip edebilirler direnç olarak 32.5 tepesi ile birlikte ama benim gündemimde şuan yok dediğim gibi
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Bu ayki mumlar açılmadan ben Temmuz'da kaç tane grafikte yeni mumlar açılacak çalkantı çok olur diye kaç defa yazdım ama bunlar arada kaynayıp gidiyor sorsam kaç kişi hatırlat bilmem ama isteyen olursa anında bulur atarım sorun değil kaç defa yazdık ettik o yüzden risk almayın dedim tepede yeni mumlarda iniş çıkış olabilir ne yapacağı belli olmaz diye haftalık, aylık,3aylık,6aylık hepsinde yeni mum açıldı Temmuz başında bunu daha önceden yazdım bilenler bilirler şimdi o çalkantılar oluyor işte bana göre
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Bugün cuma hareketlilik illaki olacaktır.