Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluun" izliyorsunuz değil mi? ne olduğunu görüyorsunuz!
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluun" fiyatlar düşen trend direncini denemektedir
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()grafikte gösterdim aslında aynısınıı çizip izleseniz daha sağlıklı olur yanına 200ma ekleyin 200ma ile düşen trend aynı seviyede 200 ma kırıldığında sıkışıklık sona ermiş dük olmuştur şimdi tam 200ma deniyor aynı zamanda düşen trend direncini
mr_demir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geçenlerde değindik yutan ayı ile sonra düzeltmenin son bulacağı aralığıda yazdık
Tunccck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()abi unuunda direnc nedir ?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunccck ()Merhaba hocam mavi içinde ön görünüzü öğrenebilirmiyim 4h de 130 desteğin Altın a indi
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluun" izliyorsunuz değilmi mumlar kırmızı kapılar önüne dayandı!
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluun" daki sıkışıklık sona erdiğinde yanında olacağımızıda izliyorsunuzdur
1BeğenmedimŞikayet
yunus_16 ()Olsun üstadım bin kere razı olsun. Kırmadan dökmeden bana ne demeden vakit ayırıyorsunuz. Var olun.
8BeğenmedimŞikayet
ASRN ()allah razı olsun'da sınır yok!
yunus_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bozulma olmadı henüz sat vermedi 50 ma dan destek bulacaktır
yunus_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yunus_16 ()Üstad rysas trend end mı trend içinde mi hâlâ
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Kesene bereket bende verdim hemde 3lük:)
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()3 like verildi bereketli kazançlar..
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Allah razı olsun.. vallahi varolasın:)
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Dualarımız seninle kardeşim :))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ohhh şükür onlarmi çarpsın bizi anca bizim hakkımız çok sevindim.. çok bereketli olsun... bende yeoyla kacgundur kapisiyorum inan bakım hangimiz yeneceğiz kendisiyle:)
0BeğenmedimŞikayet
yunus_16 ()Like kalmadı üstad :))
1BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Bereket çarpsın bizleri :)) martıda yanında bide almad :)) baya iyi oldu..
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Cemalll zengini hoşgeldin:))
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Maşallah hocam :))
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ne güzelde duruyor resmin duvarda
Sanki bana gel diyor çok yakınlarda