Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 23:02:17
EUR 35.9999 23:02:17
USD 34.5459 23:02:17
ALTIN ONS $2708.2600 23:02:17

Konu: Rasyo

Sabahki grafik ile anlık grafik karşılaştırması. İşaret edilen bölgeye bakın sonra grafiğin nereden döndüğüne bakın. Teknik takipte arada bir yanılmalar olsada çoğu defa takip işe yarıyor bunlarda sadece bazı örnekleri. Daha öncede bir kaç defa aşamalı olarak çizimler yaptık bilenler bilirler.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Rasyo tarafındada son durum bu dostlar. Bahsettiğim 1. Direnç hattının ve 78.5 in şuan üzerinde devam ediyor bu hatta temas sağlayıp onay alır yoluna devam ederse gümüşe rahat vermez hattın Altın a çekilirse tekrar o zaman gümüş için daha olumlu bir durum olur. 1. Bölge üzerinde 2. Bölgeye kadar yükselişler görülebilir buradaki görüntüye göre. Şartlara göre işler değişir yani kısaca.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Umarım istediğin gibi olur kardeşim.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum elinde alımı olanlar işin rasyonun alta dönmesini isterim inşallah öyle olur ama günlük ve haftalıkta üste dönerse rsi iyi olmaz yani bir önceki dipten daha altlara iner gümüş ons o zamanda satım değil alım fırsatı verir herkes kendi penceresinden bakıyor tabi olaya ama ben teknik olarak durum neyi gösteriyorsa onu çizip anlatmaya çalışıyorum kendi tecrübem olduğu kadar hayırlısı olsun inşallah herkesin istediği şekilde bir ilerleme olur ne diyim

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Teşekkür ederim. Elimden geldiğince güzel alsatlarla ortalama düşürdüm ancak geçen yıldan kalma eksiğimi henüz gram bazında yerine koyamadım. Kısaca dolar arttı gümüş miktarı azaldı. Hiç bozmasaydım 2 kg daha fazlaydı. Aslında benim hatam 21 aralıkta panik işlem yapmamdı. O dönemin zararını kapatmaya çabalıyorum.

_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Takipteyiz cuma günü yazmıştın tamam

1BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

İyi yerden aldın sen bence sabret bekle düşse dahi düştüğü yerden ekleme yaparak ortalama düşürür sonraki çıkışta satarsın zararın olmaz diye düşünüyorum. Devam edersede zaten kârdasın bence sabretmek senin için daha iyi olur ama yinede sen bilirsin kardeşim bu sadece benim kendi şahsi düşüncem. Sonuçta yatırım sahibi sensin para senin benim elimde olsa ben böyle yapardım alımın tepe noktadan değil çünkü ve bir andada aldığın yerin Altın a inip tekrar oraya çıkmama ihtimali yok gibi onun için dedim. Bereketli kazançlar dilerim sana.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Dostum 4s ve alt grafiklerde çok üste gitmez diyor anlık ama günlük ve haftalıkta yer var üstte rsi de. Böyle noktalarda anlık takip yapmak lazım hareketleri iyi takip etmek lazım onun dışında tahmin yürütmek zor oluyor. Haftalığı özelikle takip ediyorum Cuma günüydü sanırım sana bahsettim oradaki rsi durumundan. Daha önce kaç defa tam kesişme noktasında kapatıp sonraki hafta geri saldı gümüş ons üste hareket etti geçen haftada aynı şekilde kapadı ama bu hafta kesişme noktasından geriye salarak alttamı kapatacak ne yapacak yakından izlemeye çalışıyorum vakit oldukça. Bildiğim tek bir şey var oda karar noktasında şuan zigzag yapacak sonra direnç hattının üzerinemi yoksa Altın amı devam edecek kararı burada verecek oda bu hafta belli olacak bence.

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emeğinize sağlık. Bugün bankalar marj koyduğu için işlem kısıtlı. Her nereye kırarsa bekleme tarafındayım

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Dostum ne tarafa kıracak sence tamam

4BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Rasyo karar noktası dediğim bölge. Buradan bu 2 hareketin birisini mutlaka yapacaktır onun için sıkı takip edin diyorum. Üste kırarsa gümüşe yol vermez alta kırarsa gümüşün önü biraz açılır. Zigzag sonrasını iyi izleyin bana göre. Son bunu paylaşıp çıkıyorum. Bereketli kazançlar dostlar…

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Üst grafikteki fibo son tepe son dip fibosudur geniş ölçeklideki fibo değerleri 80 78.5 76 şeklindedir karışıklık olmasın. 78.5 değeri üzerinde kalması 80 direncine kadar yol açar. Direnç hattı ve 78.5 değeri takibimde aşamazsa geri salacaktır. Şuan zigzag çiziyor karar aşamasında yani.

0BeğenmedimŞikayet

_Gümüşçü_ ()

Direnç hattındaki bahsettiğim takılma sonrası zigzag çiziyor

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum