Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()11 Temmuzda çekicin bizzat kendisi olabilir, ters değil. Belki diyorum bak, ben de iyi tanımam. Onu mu diyorsun acaba? Atıcam.
bluemonth için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Nayır nolamaz göremiyorumm... )))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Evdekiler hepsi bayılır ben hariç.. ))
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Benim için de zeytin yağlı pı ra sa dersem yalan olur, hiç sevmem de.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Haftalık grafiğine bakınca en dip neresi görürsün, en son nereden yola çıkmış? Kaç liradan harekete geçmiş?
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Asrn hoca belki de yüksek dip bozulmadığı için hala boğa trendin de dedi. Kimbilür.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()"Ben de / ben bile hata yapıyorum" desem bana bir gülme gelir, içimden bir ses "sen kimsin ki hiç hata yapmayacak? " falan der; konu o değil. Hiç birimizin hiç hata yapmaması mümkün değil ama bazılarımız daha az hata yapar ve büyük, ciddi hatalara düşmez. O konumda olmak benim için ballı börek.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()O kadar çalışamadım hocam daha.. ))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Dün yarısını 16.20 den karsana parite ettim fiyatları birbirine yakın ya. Benim bazen böyle parite etme takıntılarım var yakın fiyatlı kağıtlarda. Karsan bu arada @ntmen in de sevdiği kağıtlardan.. ))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()10 temmuzda da ters çekiç var günlükte... Bir bakar mısın doğru görmüş müyüm? ...
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ():)) bak sana ne diycem, benim o konularda hala tereddütlerim olabiliyor ama belki yüksek dip şartı da 16 Altın da dip yapmaması.. ? Haftalıktan bakınca son dip kaç?
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Dedim ki hata elbette ben de yapıyorum ama en azından düşeceğini kestirebilip sat- allar yaparak lot artırıp kardan zararı minimize etmeye çalıştım.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Çıkmadıysa senden başka kimse göremez, profilinde de.. ekran görüntüsü alıp öyle atmak veya kişisel görüşe yapıştırmak olabilir, kişiseldeki kalmak zorunda değil, sonra silinebiliyor.
1BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Bence ters pala o... )))
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Of ya azıcık uzun yazdım diye mi bilmem düşmemiş sayfaya, sana zahmet profilimden bakar mısın görebiliyor musun ordan? , Tekrar yazamayacam... ))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Onu ben gördüysem ters çekiç olduğu garanti olamaz, öyle olsa bile çalışacagının zaten garantisi yoktur :) Olasılık olarak akılda tutulur sadece. Bence 16 üstünde kalması önemli; o desteği beğendim.
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Canın sağ olsun :) Geçmişte o kadar tecrüben olmuş, yine de hata yapılıyor, değil mi? Benim 3,5 yıl oldu, iyi kötü çalıştım ve bir şeyleri kavradıgımı sanıyorum ama yine de hatalar yapılıyor.. İyi bir ustanın bile her vurduğu gol olmuyor vs; hata yapılır, büyük hata olmasın; telafisi çok zor olan. Bir de ders çıkarabilmek önemli.
Diğer konuya gelince, bilanço vb temel şeylere göre hareket etmek de bir tercih, o da bir analiz yolu, daha çok oradan yürümeye çalışıyorsun herhalde. Teknik olarak bakınca Temmuz 2023 (19,5) veya Mart 2024 (19) tepeleri destek haline gelmedi, emalar sat sinyalleri verdi (4hde 19 ve 18,5de.. günlükte 18de), kağıt 4hde bulut altı oldu; bunlar kâr almak / parça satmak için sebep sayılır.
Baktığın rakamlara da kuruşu kuruşuna bakmamak lazım aslında çünkü çok fazla kişi aynı rakama bakar ve çok iyi teknik analiz bilen tahtacılar da bunun farkındadır. Bu yüzden az altını / üstünü de dikkate almak lazım. Bence bunu iyi anlatamadım.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Asrn hocama sorsak kızar şimdi sadece ona göre mi karar veriyorsunuz diye..)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Valla tebrik ederim evet var haftalıkta ters çekiç.. )Tüh kaptırdık yarısını..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bir de haftalıktan mı baksan? Ters çekiç olmayabilir de, bana benziyor gibi geldi.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()10 temmuzda var sanki ters çekiç kapanışta göremedim...
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Eğer tepki vermezse dediğin gibi 16 altını görecek gibi. Biraz daha erken verseydim iyiydi ama bu kadar hızlı inebilecegini düşünmedim...
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Üst yorum @bluemonth çünkü şimdi yine bakıyorum kısmını görme; o sırada günlükten de bakıp bir şeyler düşünüyordum, silecektim unutmuşum, saçma sapan kalmış orada.
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Quarterly pivot (17,22) Altın da günlükte bir kapanış.
50ma (16,7 / 16,8 öyle bir şey) altında kapanış yok.
Bir altta 16yı önemli buluyorum çünkü şimdi yine bakıyorum.
Haftalık kapanış mumunun ters çekiç olup olmadığını araştır istersen, ben emin olamam. Ters çekicin ne ifade ettiğine de bi bakarsın.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Aynen öyle 16.70 i kırması hoş olmadı. Neyse iğne felan attıysa en azından 13.70 maliyetli yarısı duruyor daha..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bereketli olsun.. kağıt bir yere kaçmıyor, o kaçsa daha tonla kağıt var.
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Yarısıyla vedalaştım..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Valla sen bilin, ben tavsiye etmiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Son tepe 20.50 dersek %20 si 16.40 lar felan mı yapıyor? ...
0BeğenmedimŞikayet
bluemonth ()Güvenirim bana ne.. ))