Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bende öğrenmeye çalışıyorum, evet zaten o direnci geçerse Aralık tepesini de aşar bereketli olsun.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Eline sağlık. Mum formasyonlarını az biliyorum ben. Bugün 4hde bulut engelini aşar mı dedim, denedi ama yapamadı. 4hde al verdi ama günlükte hayır. 13.350de direnci var ve Çeyrek lik pivota takılıyor.
200 ema üstünde durduğu sürece bende sıkıntı yok, ona göre dikkat ediyorum.
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Evet Enkai yok, grafiğinin her hali güzel görünüyor. Egeen de günlük te 2 temmuz mumunda hamile boğa var sanki , bu boğayla Aralık tepesini geçebilir.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Enka mı yok? Ben de yeni aldım, küçük bir parça, bu, benim ilk zamanlarımda, 3,5 yıl kadar önce yani, havalı bir kağıttı, dün baktım da son 1 yıllık getirisi bir şey değil, çok az. Bundan sonrasını merak ediyorum, takipteyim.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Egeen henüz bakmadım ama enkai de 4h tobo var bence 40,98 de boyun kirilimi olmuş mu ne dersin, bence olmuş. Aslında mükemmel bir grafiği var ama bende yok maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()O da var :) devam et, istek alıyorsan egeen için de güzel duruyor demeni rica edicem :))
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Bereketli olsun teyzem canın sağolsun, biraz grafik incelemesi yapayım dedim eğitim amaçlı Ereğli de güzel duruyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()İyi bari, bende 3ü de var, ters giderse sana çemkiririm :D
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()40,8e kadar minnak bir tobo geri dönüşü mü desem, tepede tobo olur mu? Şu küçük bir fincan olsa, kulp dönüşü mü? Çok çabuk bakıyorum şimdi, eylemlerim devam edebilir :)
Cante hk bir şey sorucam, o şey ayı dikdörtgeni değil, de mi? O kadar uzun süreli olur mu? Hem bölünmüş olması yanıltır, de mi, beni yanıltır en azından. Sapı 4,5 - 2,1; dikdörtgeni de 3 - 2,1 arasında olan şeyden söz ediyorum. Yapıdan..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam dediğiniz sıralama ile bazı grafikleri inceledim gerçekten çok şey görebiliyor insan. aksen, enkai, oyakc güzel görünüyor lar.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hani önce ormana yukardan bakacaktık aylık ta bakın lineer bir kanal göreceksiniz fiyatlarda kanal direncini zorluyor haftalıkta bakacaksınız lineer 2021 den gelen yükselen trendin devam ettiğini göreceksiniz sonra dolar bazlı bakın bir kırılım ve retest var günlüğe gelin leblebi çerez de derken 4h da bir hareket var onuda siz bulun :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sevinirim. Enka neredeyse zirve direncinde, onun farkındayım tabii. O şey yükselen kama vb ise bunların yükselen modelleri düşüş eğilimli olur, bi güzel uyuyunca onu da hatırladım :) fakat ne olduğuna karar veremedim. Kağıt primli değil, 28den 43 yapmış 12 ayda; cok az.. acaba göremediğim bir çıkış eğilimi var mı diye düşündüm (39,1 üstünde kalmak şartıyla mesela? ) vs..
Sonradan kendime de sinir oldum, şımarık şımarık bir mesaj gibi geldi öyle ama o anda anlamaya çalışmaktan nevrim dönmüştü, o yüzden:)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()pes etmek yok çevrimiçi olunca enine boyuna bakalım hatırlatın
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Yükselen kama var teyzem.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Sen söyleyince baya baktım ama bende biseye benzetemedim, yarın tekrar bakacam ne varmış.
0BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Emeğine sağlık teyzem ama bak kafayı fazla karıştırma olurmu korkuttu n gece gece x:)d
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kaç haftadır aynı aralıkta ama; 40 - 43.. haftalıkta yükselen kama, balta, takoz, testere, matkap öyle bir şey var veya da yok, bilmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Aslında ³3 . cü yeşil mumuda kapatmış bu bence olumlu yukarı yönlü.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Zirve direncine dayanmış, onu destek yaparsa yeni bir yol açılır zaten, o belli :) de, yükselen bilmem ney falan var mı, varsa ben niye ne olduğundan emin olamıyorum, ona sinir oldum :(
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teyzem bu enkai yükselen kanal içinde devam ediyor 42,34 aşarsa gider gibi, öylesine bi yorum yapayım dedim. :))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kafam durdu @ASRN hocam, çalışmıyor, sinir oldum, tlfla da pc gibi olmuyor, höf! :( Burada bir şey var mı acaba, varsa ne var?