Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Platin için öngorun nedir ?
Rica etsen kardeşim.
_gümüşçü1_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Sağol Varol Kardeşim, Tesekkur Ederim.
Ok anladım.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()@Selda09 aynı şekilde üst yorumuda incele
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi gir çık yapıyorum girince cevap yazabiliyorum bilgin olsun. Yani arada geç dönüşler olabiliyor. Dediğim yerlerde sıkı takip yap bence. 1253-1268 buraların üzerinde kalıcılık olmadan 1300 hattı zor gibi gözüküyor. Buraları geçip üzerinde kalıcı olamazsa eğer geri alt desteklere çekilir grafik. Öncelik kısadaki yükselen trend desteği olacaktır anlık 121x lerde bu değer trend için. Diğer destekleri daha önce attığım yorumdan bakarsın yatay destek hatları olarak sırasıyla onları deneyecektir. Öncelik trend desteğidir trend kırılımları hakkında nettende video izleyip bakabilirsin abi. Kırılım olur bir alt destekten döner kırılım olan hattı tekrar yoklar onay alırsa yani orada takılırsa sert inişe geçer eğer sahte kırılım ise tekrar trend içine girer abi. Grafikteki geriye dönük yatay destek ve direnç hatlarını az bi grafik bilgisi olan dahi anlar ancak hangi hatta takılabileceği konusu çok daha zordur o iş daha fazla tecrübe gerektirir kaldıki o dahi olsa kimse net olarak nerede ne yapacak bilemez. Elimizden geldiği kadar hareketleri yakalamaya çalışıyoruz inşallah doğru analizler yapıyoruzdur abi.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Platin ve Paladyum müthiş kar yazıyor kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Banka adı vermiyorum kardeşim kusura bakmayın.
Araştırın bulursunuz.
KVTY için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KVTY ()paladdyumu nerede al- sat yapıyorsunuz? vakıf katılım da makas çok açık
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Teşekkür ederim kardeşim. Sagol Varol.
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Günaydın kardeşim.
Tamam teşekkür ediyorum verdiğin bilgilere.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi kısadaki trend desteği anlık 1200 de orası kırılırsa eğer sırasıyla 1189 1182 1168 1165 buraları dener üstten en yakın olan yerden başlayıp. Bir ihtimal 1124 te radarda olabilir ancak öncelik üstteki noktalarda olacaktır. Şimdilik hattın kırılıp kırılmama durumu takip edilmesi gerekir. Hattın içindeki zigzag hareketleri biterse zaten kırılım olacaktır destelere çekilme ile devam edecektir bana göre. Son olarak buralarıda yazıp çıkayım dedim. Bunlar yatay banttaki geriye dönük olası takılma yerleridir indikatörlerdeki durumlar için ise daha detaylı bakmak gerekir onlarada sonra bakarım inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi o çok altta oraya inmez zaten. Biraz daha izleyelim diğer hatlarda bi oluşsun daha iyi takip ederiz destekleri ancak ben yatay bantta olası trend Altın a sarkma durumunda nerede takılır bakar yazarım. Yalnız açılı hatlarda oluşması gereken hatlar var bence onları takipteyim ayrıca. Yinede gözden kaçan noktalar olabilir elimden geldiğince yakalamaya çalışırım inşallah tamam. Hayırlı geceler Allah rahatlık versin.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Rica ederim abi ben çok nadiren bazen yorumlar arada kaynarsa yoğunluk zamanlarında belki o zamanlar göremem ve cevap veremem ama illaki dönüş yaparım sonrada olsa abi.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi direnç olarak buraları gördüm ben. Hem buralar kısadaki trendinde direnç hattının anlık zamansal direnç değeridir. Ya olduğu yere yakın bir yerden yada dediğim yerlerden destek hattına çekilme olabilir destek hattına çekilme olursa eğer oradada sıkı takip şart tutunamazsa alta kırma durumuna karşı önlem amaçlı. Hareketleri takip zor ancak benim şahsen gördüğüm bunlar gerisini zaman gösterecek bize abi.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Ana trend desteği neresi Kerim.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Bende Kerim niye cevap vermedi diye düşünüyordum şimdi gördüm yorumlarını teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()İyi al sat veriyor.1253 1268 buralara çıkacak olursa çok güzel al sat imkanları verecek o zaman.
Teşekkür ederim kardeşim, sanada bereketli kazançlar olsun.
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Abi yorum yapıyorum bazen düşmüyor bilgin olsun. Burayada yaptım düşmedi galiba
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Bereketli olsun abi 1253 1268 aralığı yakın zorlu dirençler fazla gitmez sarkma yapar diye düşünüyorum üstte yer var ancak işaretler yavaş yavaş satış yeme durumunu gösteriyor gibi geliyor bana şuan yükselen trend kanalı içinde hareket ediyor burası bir müddet sonra alta atar herhalde kesin değil tabi ancak şuan böyle düşünüyorum ana trend desteği ise daha altta onu şuan kırması zor bence
0BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Buda yine paladyumla alakalı grafiğim 3 ay öncesine ait yorumumda Altın da
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()39.0941 den dolar a döndüğüm paladyumlari 38.36 da geri aldım şuan yine güzel kâr yazıyor kardeşim.
Güzel al sat imkanı veriyor.
Platinler duruyor takipteyim ekleme yapmak için, belki duruma göre 2-3 parça platinde al sat yapmayı düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
_gümüşçü1_ ()Paladyum için 3 ay önce ne demişiz bu günleri nasıl haber vermişiz üst yorum inceleyin bakın işaret ettiğim alanı inceleyin ilerleyen zamanlarda destek değil dirençleri tek tek kıracaktır diye yazdığım yorumlardan ve attığım grafiklerden sadece bir tanesi bu şuan geldiği noktayı 3 ay önce işaret etmiş güzel kârlar verecektir demiştik ilerisi için olumlu durum var demiştik aynen devam ediyor ancak direnç noktalarında düzeltme gelme durumuda olabilir genel yön ise üste doğrudur ve yeni bir yükselen trend içine gireceğini düşünüyorum ben sadece henüz hatları belli etmedi kanal ortaya tam olarak çıksın daha net yazarız inşallah
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Safderûn_ devamında 1051 sonra geri
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Safderûn_ üst yorum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()6 gün önce çizmişiz nereye ineceğini. 860 a ineceğini tepede dedik indi oraya sonra takibe devam ettik düşenin düşenin direnç hattına kadar izledik üste kırınca dönebileceği direnç hattı olarak 1044 teki direnç tepesini çizdik 1051 ile döndü döneceği yer 970 lerde üste kırdığı düşen hat dedik tam oraya temas etti bayadır iyi takip ediyoruz burayı aslında benim şahsen işim olmadı hiç paladyumla ama soran dostlar için takip ettik umarım faydası olmuştur hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Net görüntü yok ama fazla gitmez gitsede ve desteğe iner sonra yine çıkar. Önemli olan destek hattının Altın a atmaması atmadığı sürece sıkıntı olmaz dirençleri zorlar
Safderûn_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Özür aynen 965-970 fark etmemişim aceleden sağol düzeltme için
2BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()1051 i geriye inmedende deneyebilir belli olmaz ama 970-1000 aralığını tekrar deneyecek destek için ondan sonra tekrar üste 1051 denemeye sonra 1100 direncine bence geri çekilmeler alım fırsatı verir ancak sonrasında yoluna devam eder sadece trend hattı ile üzerine attığı düşenin Altın a inmemesi lazım inerse işler değişebilir kısaca 1065 1070 bantının altına inmemesi lazım diye düşünüyorum inmediği sürece dirençleri zorlar inerse dirençleri deneme olasılığı yerine destekleri deneme olasılığı artar bence