Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Hocam altlarda arb de dolandırıldık anlaşılan baksana hiç tepki vermiyor
Ortakahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Sıfıra indirmek için para atıyorum ben de
AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Lig oranını sıfıra indirmek mantık zaten
Çaylak61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Kaldıraç oranını işlemdeyken düşürmemin ne anlamı var ki zarar aynı zarar
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Hayır onun yerine kaldıraç oranını düşünebilirsin bence yine en iyi hocalar bilir
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Ya sürekli fenomenler bunu yazıyor ne kitlediler anlamadım ki hala bunu alan mı var almayın işte birinin yazdığını almayın diyorum
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()1 dolar olur mu yine acaba o zaman liq olmamak için sürekli para atıyorum
1BeğenmedimŞikayet
mexido ()2yildir bunun icin mi bekledik :)) 10x yapmadan kurtarmaz.
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Geçen hafta reklam yaptılar paso, o yüzden girmedim ona, şuan 07 08 olması lazımdı en az. bi sonraki yükselişe kadar liq oazsan o zaman unutulur, gider bu, ismi çok geçen gitmez
1BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Arb nin düzenli olarak her ay kilit açılımı var sürekli arz basıyorlar geçen sene bende vadeli de kalmıştım aylarca 4 yükselişte 4 günde çıktı zararım @Ortakahve şahit ama lig oranım 0 dı kaldırac oranın yüksekse düşürüp li oranını düşünebilirsin en azından kafan rahat olur naçizane tavsiyem
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak61 ()Hocam bizi bu piyasada boğa gelecek diye oyalıyorlar bence btc 60 dan 66 oluyor arb ola ola 56 oluyor bu nasıl bi soygun ya
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Günün esprisini yaptin:)
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()5$ icin bekliyorsak gidip tuvalet kagidi alalim daha cok kazaniriz:))
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()2025de sonbahar a kadar olmazsa 2026da hic olmaz :))
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Yazdım, arada kaynadı galiba. kotü senaryo 098 096 092 olabilir.096 Roket işi yapan abinin rakamı
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Olur olmasına da bence uzun vade 2025 2026 gibi önce bir dibi görsek 5$ kafi gelir :)
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Alt 0.91 0.92 diye hatırlıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()Söylentiye göre 6.5 üzeri 13 usd . bana ait değil bunlar, Roket sektöründeki bı dosttun
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Ethfi 10$ olmaz mi bogada?
1BeğenmedimŞikayet
Ortakahve ()@Texber_ üstte bu rakamlar net çalışır, alt rakamlr lazımsa yazayım, onlarda nete yakın çalıştı
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Tamam benim ortalamam 3.60 2.50 deyince)) tırstım
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Şimdilik kisada sorun yok abi, btc 59600 gibi dönerse trend az çok belli olur gibi bence. gidisata bakarız, ona göre hareket ederiz
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Sadıç benim beynim sulandı idare et 2.500 düşerse ben zararda olsa long kapatayım ozaman zarar çok büyür
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()250 abi ama btc trendine göre hareket eder o,1 haftadır takip ettim, BTC ile birlikte hareket ediyor
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Günaydın sadıç ethfi 250 dediğin 2.500 mü yoksa 3.250 mi
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()@Açik_kahve kardeşim kısa ben miktarları çok düşürdüm uzulmiyecek rakamlarda alıp satiyorum 3 ay öncesine tek kalem yüklü giterdim
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Etfi 250 altı gelir diye tahmin ediyorum abla, daha altta mümkün. ismi çok geçiyor, arb gibi olur bu bence
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Akşam 0.93 sattım seviniyorum 0.90 a düştü. Aldim 0.89 da şaka gibi
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Helal olsun okuyorum yorumlarını çok mantıklı
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Net geldi alt rakam, son iğne stoplu long girdim ama pek ümit yok gibi