Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Alırsınız inş panik yok biz almaya onlar satmaya niyetli olsunlar yeterki
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Insaallah citlatin özellikle görurum insaallah sorumluluk bana ait nasipde varsada alırım.
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İnş çıtlatırız
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Siz yazin olurmu alim yaparsaniz sorumluluk bana ait dub aldiklarim duruyor betlesibce tamamlayip birakicam belli bir sure.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Siz yazin olurmu alim yaparsaniz sorumluluk bana ait dun aldiklarim duruyor netlesibce tamamlayip birakicam belli bir sure.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayırlı akşamlar müdür inş halk pazarı güzel geçicek şuan büyük biraderlerin 1 size 10 bize kuralı işliyor :)
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Dönen bir şey yok henüz al satçılar için bir hareket olsada esas hareket için henüz erken mühtemelen önümüzdeki haftasonuna doğru ilk kademe alınabilir
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Müdürüm, her tespitiniz harfi harfine işliyor.
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Sanki altlarda döndü hocam hafif kipirdanmalar var
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Öyle gerekiyor müdür bir kıvılcım daha atması gerekiyor
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()O zaman birdaha doncek bunu saymasin :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Olmaz buna toplum henüz hazır değil:)
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Döndü lakin sadece kendisi döndü müdür altlar bunu saymadı :)
Texber_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Henüz şartlar alım için oluşmamış gibi eğer oluşmuş olsaydı 10 tl den 5 tl ye düşen mal bir anda 7.5 tl olurdu demekki o dönüş bu dönüş değil
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aynen müdür musallah taşında değilsek bizim için hala bir ümit vardır :)
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()64 den 54 düştü 58.4 çıksa ordan 48.4 49k 50k Altın a korku salsa dönse daha garanti olmaz mi:))
0BeğenmedimŞikayet
Texber_ ()Dondumun diyorsun müdür?
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hayırlısı olsun ben anlamiyorum sizlere sayfaya sorup aliyorum nasip dabah aldiklarim karda shiblerim var tersten alimi tamamlayip kapaticam ama sabah cok cesaret edemesim3
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Buralar savana ya döner umudunu kaybetmeyen kral olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():)) bizde aynı yolu takip edelim o zwman müdür
Mavi_Gezegen19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şuanki görünüm suni bir dönüş olarak görünüyor tuzak havası daha güçlü duruyor
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Sizin rakam gelmis ozaman hocam 3hafta once 54k çevir eceklerini dusunmussunuz hala dusunceniz aynimi
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Gezegen19 ()Receb Kenyaya gitmişti orada kral oldu:)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Dirence gitmedi bile erken degilmi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bakalım konyaya mı gidicez yoksa kenyaya mı :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Nerde kalmıştık 63417 değdiği an 59112 masada olur der büyük biraderler
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Cümlemiz kazançlı çıkar inş müdür
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Ne verisi müdürüm bilgilendirir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Müdürüm emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Bu zamana kadar hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmadınız. Hayırlı, bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bol kazqnçlar
özgür_61 için cevaplandı (yorumu göster)