Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()1Gümüş için _Gümüşçü_
(3 hafta önce)
Konu: Rasyo
Aylık, 3 aylık ve 6 aylık grafiklerde 1 Temmuz'da açılacak olan yeni mumlar. Bence üste doğru devam edecektir buda gümüşe yol vermez bana göre.
https://altin.in/_gumuscu_
Bir üst destek hattını tam 1 yıl takip ettim 83 lerde alta kırdı bir alt hattı 72.7 72.8 noktasını takibe aldım tam 72.7 den destek aldı bu hattan sonrasında aşama aşama noktası virgülüne kadar anlattım çizdim Temmuz'da açılacak mumlar ile yoluna devam eder dedim 80 direncinden dönmüştü ilk denemeleri başarısız oldu düzeltme yedi 76 ya kadar onuda yazdık düzeltme yapıyor bana göre dedim döndü 80 direncini kırdı şimdi nereye gidiyor derseniz eğer 2. Ci düşen direnci ile daha önce 1 yıl destek görevi gören hatta temas ihtimali derim size kırdığı hatta retest ise onay alır geriye alta döner tahminim bu yönde bakalım
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Destek hattına genel bir bakış geniş açı
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rasyoda alta kırılım olan hat ile majör dediğin hat arasında devam eder diye düşünüyorum ben daha önceki kırılımdan sonra bu şekilde olmuş 2 hattın arasında takılıp sonra bir alt hatta attı şimdi yine aynısı olur bence takibe o şekilde devam ediyorum ben. Kolay gelsin biraz uzun uzun oldu kusura bakma.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Üst hattın kırılımında o ara 2 hafta önemli dedim kendim ise destek çalışır tarafında idim ancak bu defa kırılım oldu ondan sonra alt hatta geçtim bunları zaten kenarda bekletiyorum düşüş olursa bir geriden gelen hattı takip ederim benim takip şeklim bu ve alt destek çalıştı şuan zaten sonrası ne olur onuda takip etmeye çalışıyorum bakacağım şimdilik üste devam aşama aşama hatta temastan sonra çizdim yazdım sen diyorsun sonrasında daha alta inecek bana göre ağırlık bu hattın Altın a inmez baya bir zaman çalışır bu hat bence
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Takip şeklin iyi ama takip noktası hatalı çıkar bu şekilde ve çıkmışta zaten. Bende aynı noktaları aynı taktikle takip ediyorum sadece takip noktaları farklı çıkmış geri kalan üst hattın kırılımını iyi yakalamışsın orada sıkıntı yok baktım. Strongwolf te çizdi bunu takip şekli onunda aynı benzerlikler var takiplerde bazı kişilerin bazıları ise farklı takip ediyor takip ediyorum bunları
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@Periyot tam temas noktası 72.7 idi hafif altına temas sağladı 72.6x lerde. Hattın doğru şekli budur. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Roman bunlar roman :))
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Rasyo aşağıya inerken 72.7-8 arası destek hattı dedik 72.6x le destek hattına tam temas sağladı döndü 77 ye geldi devam edecek daha şimdilik buraya kadar geldi bunların hepsini aşama aşama çizdim düşerken temas anında sonrasında tek tek grafik attım her dakika yazdım çizdim adam diyor roman yaz bari sataşıyor sen kenarda seyrederken biz burada icraat yapıyorduk ondan mıdır bu sataşman ? Umurumda değil gerçi size benim grafiklerim yeter bir şey yazmama dahi gerek yok :))