Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Allah kolaylık versin hepimize
İlayla için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()engınflokıye sort gırme gıderı var haber ı var
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Market senden niye Nefret etsin estağfurullah
0BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Ne denir bilemedim, sağlık olsun.
Aldıysan sabret zarar da olsa. 3 yıldır içerdeyim zirveden, satmadım eklemede yapmadım bugün yapicam ins.
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Vallahi ben yedim
0BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Ben yemedim henüz niyetimde yok.
Şöyle ki marketin nefret ettiği müşteriyim ben :))
1BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Ekleme yapayım artık madem.
Teşekkür ederim :)
1BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum nasılsın. Bir coin önerebilir misin. Spot için de olur vadeli içinde hangisi olursa.. ikisi olsa daha iyi olur:)
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Bilemedim be Engin Allah senden razı olsun aldı içine beni
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) ad, mine soyle etsin ozaman:)
Like önmeli önemli hayat kurtariyor topragim:)) ahahahahha:)))
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Like işin gırgırı zaten yaldız var ama 8 yaldızlı olursam daha iyi olur :)
Acemi_Tur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Not şimdilik hedefim 80 ler. Şuana kadar 2 defa kâr satışı yaptım. Şuan roi 350 lerde. 80 llere gelince bir kar satışı daha yaparım. Sonra x8 yapana kadar devam . En kötü maliyete stoplarim. Orda stoplasam bile ben baya kar almış olacağım
Acemi_Tur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_Tur ()Sizlere linke Lee veda olsun keşke daha çok 8 olsa ama günlük 3 maalesef
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()İptal et toprağım 8. Senin olsun:)
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Helva yi yedik zaten
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Keşke almadan önce bir bilene danissaydin abim . Ben bunun için geçen hafta da uyarımı yaptım. Sampiyon olana kadar yükselecek dedim ama o gün içeri alırsa birilerinin vay onların haline dedim. Bizzat eta ya
1BeğenmedimŞikayet
Acemi_Tur ()Hocam nokta atışlara devam ediyorsunuz maşallah size Not için hedef rakam nedir rica etsem söyleye bilir misiniz
2BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ne tesadüf ki 2 saat önce de işyerinden arkadaş bak demişti. Ben de baktım favorilere ekledim yakında long girerim buna
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ne bağirip duruyon sabahinan :)) 4. liken bana ait bak ona göre:)
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Bu batırdı bizi aynen
1BeğenmedimŞikayet
İlayla ()Engin zil e bakarmisin hayat var mı :)
Öldüyse helvasını kavurucam artık.
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()@Kobrayakışıklı alttaki yorum ise gs token içindi. Ben uyarımı yaptım dinleyen oldu mu bilmem. mavinikli arkadasa söyleyin vadelisi olmayan coinin lomglarini nasıl patlatacaklar.