Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Alt grafik dikkat!
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Doğrudur, ben yeniyim burada ve hatta @LosAnarquista60 ın bu bilgi paylaşımını paylaştığım için bir hemcinsim tarafından engellendim :) isim vermiycem polemik ortamı oluşmasın diye, AA bu beni neden engelledi tanımam etmem dedim, neyyse kadın olmama rağmen kadınların ruh halini yinede anlamak zordur deyip gülüp geçtik :)) . @C... Nick'li şahıs çok kibirli ve sürekli sayfa düzeyi, seviyesi, çoluk çocuk vs diye alay ettiği için engelledim, Allah bizi kibirden ve insanları küçük görmekten uzak tutsun. Sizi takipteyim, çok vaktinizi almiyim hayırlı günler, bereketli kazançlar ve emeğinize sağlık.
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bu hafta düşerse düşer yoksa bir tepe yapmadan düşmez. Tepeyi görelim geri çekilmeye gore dip seviyeleri yazmaya calisiriz
Zalman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()sağolasın.
düşsün diye bekliyorum ama ha bire yükseldi namıssız
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Zalman bugun icin de bunu takip et
29.5 gecemeyip 28 asagisina inerse dusus riski artacak.
Benim elimde gumus olsaydi gececegini dusunur ve satmazdim fakat elimdeki gumuş max 24 dolar dan alinmis olurdu ama
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()cevabınız için tşk ederim.
en azından anlaşılır bir cevap oldu
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ben buradan almam. 29.5 geçer 31.5 olur oradan 29.5 a duzeltme yapar o zaman alirim.
Buradan düşer 28 asagisina sarkar 27.1 da durur o zaman alirim.
Ben kisa vadeci değilim al sat tavsiye etmem. 22 de alinir 36 da satilir dedim. Arada kâr realize edilir o da 29.07 oldugunda satip 26 geldiginde sattigini geri almakti :)
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()buradan gümüş almamı tavsiye edermisiniz YTD olmadan:)
kısa vade al- sat için.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Istifa etmeden once yazdim :)
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()önemli değil.
sadece istifa eden birisi teknik olarak yorum yapamaz diye biliyordum.
ondan şaşırdım...
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bu hafta yükseliş bekliyordum. Fakat şuana kadar beklediğim sertlikte yükselisi bir tek platin yapti.
Altın ile gümüş 29.5 ve 2420 üzerine oturmazsa duşüs riski artabilir. O yuzden 2 hafta onceki grafigi okumakta fayda vardir. Yukselis olursa hacim alirsa direncleri takip ediniz.
Herkese bol kazanclar ben gittim.
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Ne önemi var ki bunun ? Yapilan analiz mi önemli yoksa istifa etmis yorum yapmasi mi?
0BeğenmedimŞikayet
Zalman ()hem istifa etmişsin hemde yorum yapabiliyorsun.
nasıl oluyor bu iş anlamadım