Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Gidenin yolu açık olsun
Rico_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Herkesin yaptığını yapmayı ve herkesin gittiği yöne, her zaman gitmeyi tercih etmiyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Bekleyenlerin biraz yüzü gülsün.. benim kafam çok rahat :)
0BeğenmedimŞikayet
Demirci0506 ()Ekonomi sizin motivasyon aracınız bizim de
teach80 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Nakit olsa ben de biraz eklerdim
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Zaten iki ihtimal var. Sanki dedikleri tutmasa, çıkıpta “yanıldık, kusura bakmayın” diyecekler :) kimse bilmiyor bence
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()altın düşerse borcum şişin ufaktan toplarım.. düşmezse TL'de kalmayıp alternatiflere yönelirim
1BeğenmedimŞikayet
teach80 ()İstesem de çekilemez:) borç harç var.. ekonomi benim hobim zaten. Tez'imden daha çok ekonomi ile ligleniyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Sonuçta niyetimiz kötü değil :)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Birileri gocunuyor bu kelimeden ))
0BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Yön kuzeydoğu değil :)) ama hedef 2028
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Çok zor o zaman ))
0BeğenmedimŞikayet
teach80 ()Güven, şeffaflık ve dürüstlük..
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ülkeye yatırım gelmesi için dolar ın yükselmesi gerekmiyor mu