Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (65)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()eğer giriyorsa vardır bunda bi iş. hadi hayırlısı.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kelaynak ()15k da almadın 51k da mı alcan. çok güldüm. allah iyiliğini versin. bol kazançlar.
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()issiz adam piyasaya giriyor:)
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()51.200 de alima baslicaz ins
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
prens006 ()Kötü bir haberle iner 53 e 51 dip ordan dondurmezler gibi duruyor her zaman dibin iki fazlası oluyor
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
prens006 ()Aynen katılıyorum
Ali_gny için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()pardon 56692 kırılırsa olacaktı. daktilo hatası olmuş.
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()YTD
0BeğenmedimŞikayet
Takipçi_kız_ ()btc çok kararsız ne yapicani bilmiyo gibi güvenemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Daha aşağısı normalde var görünüyor. Ancak btc ye paralel düşüyor alternatifler. Yanı çok fazla bir düşüş beklemiyorum. Tabi bana göre yüzde 10 20 düşüş değil. O yüzden bana göre fazla düşüşten saymıyorum bunları:)
Takipçi_kız_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takipçi_kız_ ()Hg Ayhan nasılsın ne diyosun daha asası varmı Ayhan
1BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Teşekkür ederim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ben kısa vade yön veremiyorum. Yalnız 51 53 arası bandın kirilmamasi gerekiyor onu biliyorum. Her kademe düşüşte alternatiflere geçiyorum ve geçeceğim. Ağırlık btc deyim. Artık al sat yapacak zamanlardan geçtik.
63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
63ARGENTUM ()Kıymetli Hocam, sizden gidişat hakkında bir değerlendirme rica ederiz. Aşağı mı yukarı mı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()valla 7 dolar dan aldım bısey oldu 5 dolara dustu du gumus sımdı 30 dolarda o zarrala coınlere gectım bıde luna vardı onuda yasadım bu bogada hata yapmadan duzgun coınlerle zararı cıkarcam umarım
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Dahası alkolik etmişti bu bulanet beni
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()Aynı düşüncedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()Aynı bende kardeşim gümüşte kalaydık şimdi zararda değildik en azından
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()ben gumusdeydım bı bulastım ne huzur ne rahat var zararı saymıyom bı umut duruyoz ana para cıksın dıye beklıyom 3 yıldır
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()bu yazdıklarında sonuna kadar dogru dedın cok cop var lunca da dahılmı buna pekı
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Zenginligimin farkında değil mişim buraya bulaşmadan Allah bana herşeyi vermiş ama ben farkına varamadım
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bu 2021 pandemi bogasıyla markette ne varsa saldırdılar ve sonrasında yıkık bir enkaz bırakıp gittiler malesefki ben alt coinlerin yüzde 99unun btc ye karşı sıfırlayacagını düşünüyorum btc ne kadar çok yukarılara çıkarsa ayı piyasasında enkazıda o kadar büyük olur şuan begenilmeyen 57bin için bile aylarca bekledik sepetine yeni coinlerdende ekle şansını arttırırsın eskilerin çogu öldü zaten
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()Benim 15bin dolar gitti 3 senedir sürünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Abi nerden bulaştık bilmiyorum giden paranın haddi hesabı yok çok büyük para kaybettim
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Zarar daha çokmu kardeşim, malesef eski alt coinlerden ben çok umutlu degilim bu etf ile birlikte kriptoda bazı taşlar yerinden oynadı btc yi artık sürükleyen kurumsalların etf ler ile btc satın alması buna eth de katılırsa biraz onun etkisiyle biraz alt coinler hareket edebilir ama asla eski seviyelerine çogu gelemez ve bir sonraki ayı piyasayıyla bir çok ocaklar sönecek alt coin temizligi yaşanacak tarihin en sert alt coin düşüşlerine tanıklık edecez gibime geliyor
1BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Sağ olasın
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Emeğinize saglik bu formasyonun fake olma ihtimali yok sanırım tamamlanma suresi varmi kural olarak. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()51 53 bandı kırılmamali.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_gny ()Düşüş devam edermi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Teşekkürler bende iyiyim. Olmm gereken zamanlarda olmayı tercih ediyorum biliyorsun buraları:) Kriptoda hazırlık devam ediyor. Sizde var mk bir hazırlık?