Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Kaybolma gözlerimiz arıyor seni :)) alım yapmadık Dxy 107 üstü Rasyo 90 a Altın 2280 gümüş 26 takip ediyprum tamam
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()En son sana yazdğım gibi aynı durumdayım gelmeyen şelaleyi bekliyoruz aga tamam
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Yok ustam poyraz orijinal tamam değil :))
Orijinal olanı bilir o @Poyraz__Yeli
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tamam varolasin..)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Söylerim o da sever sizi :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aman nebilim valla bakma fakelere artik ciksada bu yukari milleti cekmeye anladin sen zamani bilsek ah ama alistik degilmi biseylere... tamam sen anladin sabr satarken degil alirkende olmali usta tamam. ayseye selam soyle ka, nimiz ca, nimiz bizim o:)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Yok yav ne yapacam malı Dxy 108 e Rasyo 90 a doğru gelsin alırız acelemiz ne sankidim :)) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Elinde malmi var senin?
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dxy harekete geçti bi şeyler söylüyor tamam
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ca, nini ala onun bunu sana yapan bize yapmistir ak, lini aliriz onun sen dert, lenme tamam:)) @Zeyce61 sesli gülme lutfen ta buraya geliyor sesin:)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bana 2 kere kazık attı aramız bozuk ses etme :)) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()O zer, hosmu cikacakmis:)) nederse desin elleme adami ne isin var onla seninki:))
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dxy ateşlemeye başladı bu powel ne diyor ki aceba :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Olmazzz tamam...
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bi salın beni :)) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Aha bu @Poyraz__Yeli tamamdan:) @EuroDol :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Benim Altın da takip ettiğim nokta orası gümüşte ise 26.12 kuvvetli dirençti şimdi destek Rasyo 90 civarı arada tepkiler için al satlık küçük parça olsada Şuan Full dolar dayım esas alımı 26 civarı yapmayı düşünüyorum takipteyiz tamam
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Artık 2261-2280 ne denk gelirse. Gunluk göstergenin işi düşüşler devam ederse biter. Gerisi piyasanın keyfine kalmış. 2500 usd bekliyordum Altın da. 2432 ile satış yedi. Darısı düzeltme sonrasına.
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Karıştırmayın bi salın adamı :)) tamam aga ben Full dolar a geçtim sen ne durumdasın
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EuroDol ()Sen hangi tamamdan bahsediyorsun tamam :))
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Durum vahim olmaz limon dayı alt desteğe inmiş olur biz de kademe alırız Rasyo Altın dan yana tamam
Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()2303 dolar ın Altın a sarkar ve 2033 doların altında kalıcı olursa durum vahim olur diyenler var altında
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Hakkaten dostum @_Gümüşçü_ nerdesin ses ver tamam
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Tamam olmadan olmuyormuki tamam @Zeyce61 , @EuroDol :)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Aga bende 2280 takip ediyprum tamam