Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Yok ya bu sevıyelerden almam daha da cıkarda zaten gumusle ısım bıtmıstır
Kingold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım hocam pekı, teşekür ederım ama sankı bana 25 80 den tekrar alım vermicek gını, gelıır sızce
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Şöyle diyeyim arkadaşım. Bu gümüş ons minimum 25,12 ile 24,95 aralığına tekrar düşmez ise ben daha da gümüş onsu yorumlamam. Burada önemli olan şey tepenin kaç olacağı. Unutmayın şuan alım için bekleyen milyonlar var ve bu bulunmaz bir fırsattır kasa ve masa için. Thü
Emrhakyl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emrhakyl ()Usta terste kaldık alım için rakam ne bekliyorsun?
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Ben 11,64 düşüşünü yaşadım ve 30 yükselişini de yaşadım arkadaşım. İnan bana daha ne fırsatlar yakalayacaksınız ne fırsatlar. Yeter ki uhuletle ve suhuletle işlem açıp işlem kapatın
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kingold ()Bayram dolayisiyla makas var ama dikkat et yuksekten alma
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Anldım bı bakayım
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Öyle aslında bagımlı degıldımde şu haftada çok fazla takıldım anı yukselıs heyecan yaptım bıkac yıl oncede boyle olmuştu pek alım sstım yapmdım ınsllh toparlarız saglık olsın
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Geçmiş olsun artık arkadaşım. Bu bir hastalıktır ve siz artık şifayı kapatınız :)
0BeğenmedimŞikayet
Kingold ()İkisi yan yana zaten gayet basit al sat var iste dikkatli bakarsaniz anlarsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()dolar lık almayı anladım da gümüşü dolara gecırmegı anlayamadım bulamadım
1BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Öyle gıbı 2 senedır ama 2kere al- sat yaptım terste kaldım yanı öyle sureköı alıp satmıorum
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Gümüşe bir kez bulaşan kolay kolay bırakamaz arkadaşım :( o ki zehri almışsınız artık hayatınızda hep gümüş olacak demedi demeyin
0BeğenmedimŞikayet
Kingold ()Anlamiycak bisey yok kardesim tl ile aliyosun ya hani dolar la alicaksin bozarkende dolara gececeksin bu kadar basit tl kullanmiycaksin
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Evet hocam saglık olsun dıcem artık dıp gelemesemde bıdaha gülüşe bulasmıycam sanırım bnden o kdar
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()vakıf katılım dk kuveyturke gectım vakıfta dün makasları fuzeltmıs ama Kuveyt'e emır var gercı kendım alıs satıs yapıyorm parıteyı bılmıorum anlamdım da
0BeğenmedimŞikayet
Kingold ()Neden parite yapmiyosunuz tl ile cok zarar hangi banka?
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Ons bazlı olarak yüzde 99,99 evet yeniden 24, xx lere gideceğiz arkadaşım. Yeter ki sabırla uhuletle ve suhuletle bekleyin. Hatta ve hatta bu Tufan sebebiyle oluşan öyle bir rakam var ki dipte gelmesi muhtemel olan ben telaffuz etmeye hicap duyuyorum şuan thü
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Full satış yapan oyun dışı kalır ve işte bu tip serseri yükselişlerde morali bozulur arkadaşım. Hep derim varsın terste olsun elde herdaim mal bulunsun
Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Eyvallah arkadaşım bilmukabele nice mutlu ve sağlıklı bayramlara inşallah
Yesmar_yesmar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()Bayram şekerleri afiyet olsun
Bayramınız mübarek olsun kaptanım
Nice bayramlara inşallah hep beraber
1BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Elımde ful tl var şuan pekı 25 26 tlden tekrr alım gelırmi buralardan
1BeğenmedimŞikayet
Jungheinrich ()Nasıl ful satış yapılmasın dostum , kâr almak gerekiyor gözünü ekrandan ayırmaya gelmiyor 1 TL yada dolar düşmüş oluyor , bilemiyor kimse
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()@Barış55
Piyasada fırsatlar asla bitmez arkadaşlar. Yeterki sabırlı olun ve asla full satış yapmayın
1BeğenmedimŞikayet
Barış55 ()Tren öyle bir kaçtı ki arkadan bakınca da göremiyoruz artık kaptan
1BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()25.80 den satmıstkm ya tl olarak bırdaha gelmez dımı o satıs fıyatlatı bı kdar hızlı çıkmasının sebebıne nn 6 aydır bekledım 1 tl iner çıkardı
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Kasa ve masa yine yaptı yapacağını ve görünen köyü erkenden getirerek malesef kazanan kişi sayısını çok çok çok çok düşük tuttular. Thü
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Aldıkça düşen mal zevk verir
Sattıkça çıkan mal acı verir
Bu ve benzeri her sözümün içinde yaşanmışlık vardır ve ben size boşuna demiyorum sizi tutuyorum diye arkadaşım.
Olan olduysa yapacak bir şey yok. Piyasada fırsatlar asla bitmez arkadaşım. Yeterki uhuletle ve suhuletle bekleyin hedefiniz geldiğinde acımadan yapıştırın thü
Cancan28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cancan28 ()Sanirim aç gözlülük hatta ilk seferde 1300 g artirabiliyorduk daha da daha da dedik şimdi goZler yaşlı arkasindan bakıyoruz stresi sormayın gitsin