Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayırlı akşamlar kardeşim 1072 kırarsak 1140 iğneleriz burada bir düzeltme gelir muhtemelen bununda derinliği 1083 kadar olabilir buradan hacim alarak yukarı ataklar yaparsa ilk hedefi 1273 tepkilerle 1322 ulaşabilir eğer hacim ağırlık olursa 1455 final der tabi öncelik 1072 üstü kapanışlar gerekli bu şekilde bir görüntü mevcut kardeşim
Serkansener için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serkansener ()Kral pala yorumu alsak mümkünse sevgiler saygılar
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Bu arkadaşı değerlendiren olduysa bereketli olsun şimdiden yürü axl
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Tüm chzleri 1000 sats yükleyelim bereket versin
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hatrı sayılır suı eklenmiştir hedef kızıl elma :)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hiç bir bilgim yok patron
göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()max dekı saga ıle bınancenın stake dedıgı aynı coınmıkı bedav luncbpul veren
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Şu an stabil bekleme bölgesinde bekliyor yani durumu kötü değil
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Shibde biseyler olurmu acaba
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Aman patron hiç gereği yok spotta en azından zarar olsa dahi bir şekilde toparlanır marjinin telafisi yok gidenin dönüşü olmuyor 3 saniyede piyasadan siler adamı
0BeğenmedimŞikayet
takiptekal27 ()Yüksek kaldıraç açıyorlar sadıç x2 de hiç bişey olmaz mesela burdan btc %50 düşer mi çok zor o da öyle işte bende sürekli açık işlemler var x2 x3 ü geçmedim geçmem de
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()caylak a cok dedıler yardımcı olmaya calıstı herkes ama marjını bırakmadı ben elımde para var dıye marjın yaptım sonra napıyom ben dedım bıraktım cok oldu bbastan donsedım sımdıye spotta elım guclencektı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()İnş şu hayırsız dan seni bir kurtaralım da o vakit en azından elimiz kuvvetlenir patron
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()saol beklıyom bakam moral fılan alıstık artık elımızde 7 de 1 para kaldı zarardan cıkmaya onuda vermemeye calısıyom
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yürü ardından market yürüsün ckb :)chz sana sözüm yok sen anladın olayı
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Sıkma canını patron senin için özel üstünde durucam bu zamansal kayıpları inş kısada telafi edebilicek pozisyonları araştırıcam inş moral bozmuyacağız yeterki elimizdekini kaptırıp oyun dışı kalmayalım
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()tm bakam nasıp hersey nede olsa marjın yok bayramdada ısın basındayız burdayız da bıze tatıl yok takıp ederız
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Teşekkür mudurum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()btc ye kısada tepki verebilir patron hani orda en azından biraz yukardan ne yapıcaksak yapalım bari patron
0BeğenmedimŞikayet
göbüllü10 ()o zaman ben beklemeyım senınkılerden alayım luncda adet artırmıs olurum kı nıye daha one 1 sıfır atmasını bekleyeyım
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()8 adet verdik bugünlük yeter sayfayı daha fazla meşgul etmeyelim herkese kazançlı günler
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Dexe flow theta inj için pist hazır görüş açısı olumlu rüzgar stabil kalkış için kule izni bekleniyor ytdli
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hadi rast gelir inş :)
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Vaktim var beklerim diyen varsa yukarda görselde en altta axl var bu arkadaşın hedefi 2.08 dir şuan 1.52 de değerlendeirmek isteyenlere alım fırsatıdır ytdlidir
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çoğu var elimde
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Paylaştığınız kısa kuyriklulardan almisim sorun yok yani pumlar yani:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Pumpcuğu geçti direk pump oldu :)kısada 1.20 $ bir fark iyidir
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Dediğim gibi çabuk cikar yürüyene atlarım da zaman yok yaşlı evini yerlwstiroyorum inegole atınca kendimi parayı bulmak kolay:)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Düzelir inş canınız sağolsun
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sagolun rast gelsin inan annemin yanındayım ilgilenemiyorum yoksa 100defa çıkardım bu zarardan da zaman olmuyor annemden ondan birazda zamana bıraktım