Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Kalbimiz var deme birden şu rakamları yahu :))
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()27.6 gecerse bence 28.5 civarina yuzde 80 olasilikla gidecektir :)
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Helal olsun kardesim ne demek burada oldukca firsat imkan dahilinde her zaman cevaplarim
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()28 görsekte olur :)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hajah belli olmaz suan hedef 30 ama oraya direk cikmayabilir :)
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben tesekkur ederim destekleriniz icin elden geldigince aciklamaya bildigimizi gordugumuzu yorumlamaya caliaiyoruz :)
Bazen ufak tefek yanilmalar olsa da yardim etmeye caliaiyoruz :)
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()İnsallah kardesim hakkını helal et sorulara cevap verdiğin için kandiliniz mübarek olsun
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Rica ederim kardeşim ne demek. Faydasi olsun yeterki. Insallah bol kazanc saglarsin.
Suan goruntu iyi dunki gibi dusmezse bugun 27.6 gececek gibi duruyor insallah beni yaniltmaz
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Açıklayıcı anlatımınla, yardım etmelerınle harikasın hocam yaa:)
Sen geldin geleli kar edıyorum:)
Sayende bugun yıne alım yaptım cok tesekkur ederım hersey ıcın.
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()Düz hesap var duyorum 30 orayı görmeden rahatlamaz bu diyorum beni anlamıyorsun :))
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Çok sağol çok açıklayıcı anlatıyorsun tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Sirayla gidiyor mesela 27.2 ilk hedefti geldi
27.4 ikinci hedefti geldi.
27.6 ucuncu hedef simdi 27.4 asagisina inmezse 27.6 gitmeyi deneyecek diyelim 27.4 asagisina indi o zmaan da 27.2 asagisina inmemeye calisak sistem bu :)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Yani yukselisin başlaması için direnç olan 27.2 nin artık destek olması gerekiyor yükselişin olması için öyle anladim
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Azrcll
grafigi bakabilir misin
27.2 mor cizgi yani onun ustune oturmaya caliaiyoruz.
Sonra ilk sari cizgi var o suan 27.4
Sonra mavi cizgi var o 27.6
Sonra yine sari var o da 28.5 civari
Hepsi suan direnc 27.2 artik destek olmali ki yukselis devam etsin
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@Boyka35 27.2 ustunde kaldikca yukari yukari gidebilir