Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben aslinda yukselislerde cok sevilirim :)
Btc 51k iken geldim herkes beni cok sevdi cunku ilk hedef 69k sonra 77k ve 85k idi :)
71.8 den sonra 72.8 benim icin tepede dedim sonra kimse beni sevmedi dersem buradaki insanlarin hakkini yerim valla kimse birsey demedi. Sagolsunlar.
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()long lar var dusmesin baskan
Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Düşsün ama 68 Kırarsa olur vadeli altta veririz:))
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()burda dusecek diyeni sevmezler :) alt rakam vermeyeceksin hep yon yukari olacak
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Zarar etmesin kimse diye ugrasiyoruz. En azindan destek direnc öğrensinler diye de ugrasiyoruz. Insallah kimse zarar etmez buradan
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()teknik de oyle dostum zaten senin soylemek istedigini anlamayan kisi zarar etmeye mahkum
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim için şuan 73.8 tepe değil :))
Ben tepeyi bulayim bi sonra dusecegi yeri derim :))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Iner bekle sen nöbet tut:))
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Yok be ya nere gidiyon :) 60k asagisina inmedi :)) belki yeni tepeler gelecek :))
0BeğenmedimŞikayet
Coin_üfleyen ()Bune olaa valla kafamı milyon ettiniz gidiyom bea:)))