Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Esadcan1 ()Selamlar hocam. Endeks düştükce fk ve pd/dd si düşük olanlar daha çok düşüyor, endeks yükselişe gectigindede düşüyorlar. Bunun sebebi ne olabilir acaba
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Hû, Eyvallah.
Minel_Hafsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Teşekkür ederim. Canınızı sıkmayın lütfen like benim için bir anlam ifade etmiyor. Kimse ile de bir sorunum yok, başkalarının varsa bu da onların sorunu sayın @iknownothing
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah sn ustad bu bilgiler yanında temel olaylar takipli bistte ki arkadaşlara kolay gelsin
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Az önce sayfaya tekrar attım, umarım düşmüştür.
Sedataykut35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Aksen bilanço henüz düşmemiş.
homongolos1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sedataykut35 ()Hocam merhaba sayfaya obams yorumunuz tablonuz düşmemişti tekrar bakabilirmisiniz teşekkür ederim
3BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Like veremiyorum, belli ki sizi takip eden biri bizden pek hoşlanmıyor.
Teşekkür ederim.
Minel_Hafsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Çok teşekkür ederim üstadım.
Var olun.
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Minel_Hafsa ()Elinize emeğinize sağlık hayırlı sahurlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
homongolos1 ()ustad hayrina firsat bulursan aksen i degerlendirebilirmisin
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Emek dolu ve güzel çalışma olmuş sn hocam , değerlendirmek isteyen incelesin
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Allah razı olsun. incelerim hocam sayfanızı bu ara çok takip edemedim.
2BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Teşekkür ederim, var olun. Zaman buldukça atmaya devam edeceğim. İstediğiniz bilanço varsa öne alabilirim. Yalnız sizden ricam, şimdiye dek attıklarıma bakın. Belki çoktan sayfaya atmış olabilirim.
Öyle_olsun_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Öyle_olsun_ ()Emeğinize sağlık hocam