Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (70)
0BeğenmedimŞikayet
Umut2222 ()Eklendi...5455 ten glmr..
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()burdayım başkan ramaazan gündüz sarmıyor beni,
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Son zamanlarda ters kolerasyon diyordu düşene tekme pardon long diyordu :)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Tamamdir dostum eğer düşerse 49 lardan bı daha ekleme yaparım.. saolasin..
3BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Tamamdır şimdi ilk hedef 3 usd ordan geri çekilme ihtimaline karşı yarı satış alttan tekrar satılan yarı parçayı alacak şekilde hedefine devam etmelisin
Pdr2008 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Boş ver ramazandayuz oruç lu yakışmaz insanlarla dalasmaya
takiptekal27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Glmr dediğin yere yakın ikici parcayi aldım. İlki 57 ikincisi 53.. ört 55 dostum..
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Sadece ufak bir düzeltme yön yukarı devam. Piyasaya olumsuz büyük bir haber düşmedikce alım firsatidir.
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum hoşgeldin yokluğun hissediliyor. Genel kanın ne yönde.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Onun bende kuyruk acısı var. Yatırımı falan da yok ha. Hayatı yalan bir tip. Buna prim veren her kim olursa en büyük düşmanımdır. Sepette ki çürük elmaları ya birlikte temizleyeceğiz yada forum bunlarla dolacak
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Siz biliyorsunuz sort long islerini
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Gelirde az yuklesem yukari atıyor kendini 0.39 dan beri artıyor 3.57 ye kadar ath ini yaptı şapkasını sevdiğim; )) btc de kurtaramaz onu inişe gecti sankim
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Gelir gibi duruyo
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()1.80 lere insede dostluğumuz pekişse; )) kedime mama alsam ; ))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Arada long yapsin yaw 44 den beri btc shortluyo uçurdu btc yi :))
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Onlar öyledir önce ısırıyor sonra arkadaş oluyor huyunu suyunu söylüyor
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Son grafikte yazmıştım 69 bini geçmezse alt rakamlari takip edelim diye piyasada rüzgar her an yon değiştirir ben fazla bilemem
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sabah elimi bi ısırdı zaten sonra sakinleşti ; ))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yazik sana üzüldüm şimdi bende hiç çekilmem:))
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Yabacak bişi yok abi, şamerani oruç carpiyo, Raketci parayı furdu, umreye gitti sanırım. sen kaldın bı elde
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Severiz kopusleri
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Shorttan parayı bulmuş olabilir kumbara almaya gitmiştir 8 tane :)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum senin ongorune göre net olarak dip kaç görünüyor.. derin düzeltme mi goruyorsun ara düzeltme mi planı ona göre yapalım..
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Sanada bereketli kazançlar eyvallah
Düşüş yazdıkça arkadaşlar sinir olabilir elde olsa da yükseliş yazsak hep
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()helalll sanaaa; )))bereket olaaa###
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Walla dostum ne yapalım yükseliş yakalayamiyorum inerken yardımcı oldum insanlık ölmedi; ))
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Olar aıkıntı yok ; ) Wifle meşgulüm; ) terse sarabilir 2.39 ve 2.41 e kadar idare ederim yoksa gider parlo parasi ; )) @Açik_kahve coin de demiyor
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bende seni bazen yoksaymak gerek ablam
takiptekal27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Dostum ne güzel herkes kendi halinde takılıyordu. kimse kimseye laf yetiştirme derdinde değildi. Bu arkadaş kimdir bilmiyorum ama ne zaman siteye gelse herkesi birbirine dusurup ortadan kayboluyor.. prim vermemek gerek.. kimse aptal değil herkes kimin ne yaptığını görüyor bu arkadas herkesten daha akıllı olduğunu mu dusunuyor. Millete akıl vermeye calsiiyor..
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)