Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam sorun yok ablam:)
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bebeğim suçlamadım kendime kızdım fark etmedim aynı anda cemas ve birkaç hisse konuşuyorduk karistirdim demek sabit kaldı faiz
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Demedin:) 3ay önce incele bı dedin bende inceledim:)aldım kararimla işin rastgitsin:) 9.60tan 18,26yapti kağıt daha neyapsin tebrik ederim ayrıca teşekkürler sayende kazandım...
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kime al dedimki
@Asiii__ ben sana karsan al dedimmi
Kimseye al yada sat demem öyle bir yetkim yok :))
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Senden korkulur bak anın anını tutmuyor. dun aldım dedim necomda aldı sen cesaret bulup almadın adamimi suclican o hep tütün diyen. bana bile kızdı sattım diye.. duymasın diye ondan dedim.. hatta aldimda yazdım sana tuşa bassın adam?
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Vallaha ben en son kızcak sattım dediğini hatırlıyorum çok üzüldüm:( nolcak şimdi daha buralardan alınmaz di mi
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bak kafa bulma ntmentle azkaldi seni engellicek... aldık dedinya daha nediyek olmadı buyorumun bilesin
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Karsan bana dün niye demediniz 15.90 bekleme yapış diye:((
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Karsan adam nasıl gidiyo kaçıncı tavan:) ozntmenx gururla sunar başka şubemiz yoktur :)) yeo da taktiği biliyorsun zaten onu kar etmeden satma inerse lot artırır sin o iş sende:)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Total alaggg diyom hep sana:) günaydın ntmen
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Neyle temizledin asp. sari güç mü kullandın; ) Bende kenardan izliyorum long short yok short moda geçtim yine btc total yüzünden
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Sayfani temizledim...
Yok gelmedi takibimde sağolasın olan oluyor aha zaten:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Esen yorumu çık ma mış endekse dikkat edin filan yazmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():)) o masum kalıyor soğuk sulara dalışlar aha olacağı bu geçer ins.
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Soğuk içtin ozaman canimmm buzlu felan :))
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Bu sıcakta üşütmüşüm abla boğazım çok kötü ve dokuluyorum inan..3hap içtim banamisin demedi
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Aşırı inan dayanılmaz sıcak
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Ahahahha yaa:)) alemsin sen gene deniz kenarinda son biz balkona legen koyak en iyisi:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Aferim bize 10 otur:) hocalar yorumla sin yazdim 3 ay önce hocalar tatile gitmiş :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Çalışmada inermiydi ta buralara:))
Bu oboyu heral bı @ntmen_× le ben gördüm nette yazdık, oboyu toboda gören olmuştu mlsf... terse kalındı ortada
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Bu grafik 3 ay oncesi öylesine hatırlattım
Şimdi güncel durum 62900 geçip 67400 ve devam ederse olumlu
Tersi durumda kritik yer yani yeni beyaz çizgimiz 63300 oldu ordan artmazsa 56 bine inişi izleriz umarım denemez demekten başka çare yok
Btc indikce altlar salça oluyo
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Obo calismismi Netmen hedefi kacdi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()btc de değişen bi şey yok kırmızıyı seviyo
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ():))) alirkende sabr onemli pera cok sukur:)) borsadaki karlarla kelepir topluyoruz:)isin rast gitsin..
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()@Asiii__ bu da daha öncesi ve aralarda totale dikkat çekmiştik kritik rakamlara dikkat etmek lazım
Şimdi ne olur oturup izleyelim yüzde. elli nakit varsa :)
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Son coin hocam Audio 1.4 olurmu:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()btc için sormuştum cancanli kalmadı
@İso80 rad 2.60 ve 2.30 inişi yapmadıkça 3.50 civarına kadar artabilir
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Tepeden gelen obo %80 çalışır ancak şuan açıkçası ben düşüş beklemiyorum 73500 den önce
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Hocam Rad grafiği atarmisinız. usd bazlı
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Cancanli olsun abi, grt 4260 geçecek sekilde