Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0495 00:52:15
EUR 36.2979 00:52:15
USD 34.5586 00:52:15
ALTIN ONS $2625.9050 00:52:15

Grafiği gönderen: ntmen_×

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Elin mi değdi yanlışlıklamı çıktın takipten? bidaha olmasın:)

LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Pekala dur bakim ayar lamaya çalışacağım:))şaka biyana bende yeo için aynısını istiyorum doğu, altın sattım sukur yuzde 100civari karla umarim seninle bu hisselerde artik bunu yakalamak nasip olsun... ayrica c, oindede duzeltmede basini agritabilirim...

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

40.40 tan inerse 34 e kadar sayis yeme riski var 45 üzerinde kalmazsa biraz ugrastirir 45 uzeri kalislar 56 ya taşıyabilir

İso80 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Şimdilik nefes almasın mümkünse hep düşsün ki 1nisan sonrasına tekrar yükselişlerde elimde cokca olsun

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İso80 ()

Hocam Vkıng son durumuna bakarmisiniz

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Sesli güldüm yaaa hocam:)) iyiki varsıniz... ondan önce yal, dizi ben alıp grafiklerini ben atacağım onun :))likeyle isim yok ama sırf aha buyuzden tüm likeler sayfalara yazicam bana gelsin ona değil:) ahahah:)) @LostPassengerr , buarada altyorumuda oku :)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

; )) 3 yaldizi rüyasında görsün uyusunda)) astor viop hissesi dikkat etsin ; ))

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Git uyu ozaman.. )rüyalarında melekli likeler dolansın, pardon likeler değil, tek like... )) @ntmen_× buna güler:))... bereketli olsun ins.. astor sevmiyorum kardeside benim olsun bende onu topluyorum bakim hepimiz guzel yerlerden satarız insallah... astorda 103alti kalmasin 97**lee kuvvetli destegi hani hocamsiniz ama benimkide acemi takviyesi olsun 103ustu olumlu ytd...107kalisi 111ustu nefesi guzel olur:)) @Asiii__ iyi geceler...

3BeğenmedimŞikayet

LostPassengerr ()

Oturuyorum. Hatta saat bana epey geç olmuş kalkıp yatsam daha iyi olacak gibi:)

Astor toplamaya basladım bu arada 107 parça girişim. İkinci giriş yerim gelirse 99 olacak.
Günler öncesinde endeks de böyle bir düşüş olacağını söylemiştik zaten… @ntmen_× az cok demeyelim boş geçmeyelim:)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Gelen gelsin artik hocam inan ben buna kafayı taktım takipteyim.. hakkın odenmez sagolasın. tesekkurler...

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

:)). içimize sinmiyor hocam sizlik değil bizlik hani anlayın.. neyse kahve ikramım olsun bari:).. ona su bile yoghhh @LostPassengerr... otursun yerinde..)

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yal, dizim gidince gitti haklarım .. tek yaradigi is teyzeoğlu vallahi oydu onun ama buyuzden uzgunum inan:((. kusuruma bakmayın lutfen.. :(birin bin olsun...

Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Burada doğru ise fib oranı 194 görünüyor orayi tekrar test etmezse 228 uzeri 236 kirarsa 280 eski zirvesi ve 316 ya artar tek sıkıntı 208 aşağısına iniş yapmaması
Kisaca çok kötü durmuyor rakamlar a dikkat edin bol şanslar

2BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Like için grafik atmıyorum; ) like lari @LostPassengerr a verin idolumu delirtti like diye diye ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Esadcan1 ()

Hal oldu teyzekızı. Zaten bize gelince senin like kalmıyor nedense. Aha sanada 3 like gelsin:)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Düşmüş hocam eline saglık bu güzel grafiğe likem kalmamıs dostlar sizdede mi yok bi süslesek?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum