Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"akcns" 121.6 da başlayan ilerleme 197.3 de geriizlemeye dönmüş Altın oran dan ve komadan destek bulmaya çalışmaktadır (150.5) sistem kademeleri eksiltmiştir
0BeğenmedimŞikayet
dene_yim ()sağ olun hocam o noktadan zirveye çektiğim fibonacci çizgisinden desteğe gelmiş ve yukarı sekmiş görünüyor. tabii ben size yazdığımda bu kadar büyük bir mum yoktu :)
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()o şekilde bakmayın 3.32 de başlayan ilerlemeye bakın yapı nizami ilerliyor bir bozulma yok
dene_yim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dene_yim ()Hocam kolaylıklar ve hayırlı kazançlar dilerim. isabetli analizlerinizi dikkatle takip etmeye çalışıyorum. Elimde IEYHO var 6.23 te bir kısmını sattım. büyük grafikte çanağı tamamlamış, zirvesini geçmiş ve reteste gelmiş görünüyor. aralıkta başlayan yükselen trendin Altın a sarktığını görüyorum (çizdiğim trend çizgisine göre). fibde de desteğe gelmiş görünüyor. Bir zamanlar çok ucuz bir hisseydi ve maliyetim de düşük. Şimdi kalanı satmak ve tekrar almak konusunda çok kararsızım. Uygun zamanınızda inceleyebilir misiniz? Bilginize ve emeğinize sağlık şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
melay ()189 ve 194 te çıkış yaptım.
kalan 20 kar da erime var takıpteyim. sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"akcns" 122 de başlayan ilerleme 197.3 de gerisarımda 0.5 seviyesinde 0.5-618 aralığı devam modellerinde ideal dönüş aralığıdır bir kademe sat vermiştir (ortalamalar) 50ma desteği kırılırsa 1 kademe daha sat
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Cokkk tskler
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"mayıs hareketi" devam ediyor düzeltme zamanını yaklaşıyor
necom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Mrb ardyz sorabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"akcns" devam modelinin dibi sıyrıldı
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()takip etmeye devam
vesselam
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Şerit değiştirmeye zorlarlar siz değiştirince de ardından baktırırlar
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()smrtg gecer not aldimi bugun
ustat
yoksa ikmale mi kaldi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğru
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()mia dinlenmeye gecti herhal
deniz hanim
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bahsi geçmişti bir diyologta sizinle sanki doğrumu hatırlıyorum diye sordum. Anlatım yeteneğiniz dikkatimi çekmişti
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()nerden bildiniz
0BeğenmedimŞikayet
sirri35 ()@admin @ASRN hocamızın grafiklerini goruntuleyemiyorum ne yapmam gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam 2547 süreciniz olmuştu değilmi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"akcns" eksiğini tamamlıyor
1BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yukarı kırarsa devam olduğunu öprendik hocamızdan, kırılım yukarı pcılt ve cusan
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Merhabalar pcılt da düşüş elmas mı mevcut.
0BeğenmedimŞikayet
Omur123 ()abla akcansa petkim şişe o şekilde izliyorum?
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Şu sıra bir çoğu öyle evet ya kırıp geçer yada kulp takmak için döner. Stop olmam dönerse kulp dibinden ekleme ile çoğaltırım benim taktiğim
Omur123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omur123 ()@deniz88 ablam günaydın bereketli haftalar dilerim. Portföyümde bu şekilde birçok kağıt var çanak tamamlayan kağıt sonra nasıl ilerler kısaca
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"akcns" çanak tamamlandıktan sonra ne olabilire örnek teşkil etmekte
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ozaman hiç başlamayın
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet doğru
serdargurbetci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
serdargurbetci ()Hocam bunlar kitap mı. İ Türkiye geleyim ilk iş bu kitapları almak olcak