Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Ustam ya bu pivx hic atak yapmıyor ordan cikip lina ve vgx ekleme mi yapsam acaba
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Allah sağlık versin gerisi kolay güzel yürekli kardeşim Allaha emanetsin
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Hiç merak etmeyin buralar ayağa kalkar o hedef geldiğinde
Aydnarsln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Kaçanlara değil yakalayabildiklerimize bakalım kardeşim her aldığımız hemen uçsa dünyada parasız kalmaz üstada güveniyorum ben tek takip ettiğim ve büyük saygı duyduğum kişidir kendisi
Mazlum21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Çok takip edemiyorum üstadım senin izinden ilerliyorum bir aksilik olur hedefte değişiklik olursa yada satarsan paylaşırsan çok sevinirim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Cafer1876 ()Adam bir inat amma bende inat :)10 cent olur 1 dolar o zaman görüşecem zatla:)
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()o kel varya o kel şu piyasada en kral projenin basinda ama full zarar kendi bile zararda. bide Türk bayragi koymus profiline
0BeğenmedimŞikayet
Mazlum21 ()Og tam rezil coin onu beklemekte bir çok fırsat kaçırdık
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Alacağımı almadan bırakmam yakasını
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Üstad merhaba hayırlı günler og bekletmeye devam dimi
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Fan tokenler beklenen zamanda yapmıyor hareketi canı istediği zaman yapıyor. Dreyfus diye bir rahatsız var başında kimseye kolay para kazandırmıyor. Hiç ummadığın anda alır gider başını
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()oyle de dayi x x yapmasi kolaylasmadimi sence gelen her 5.6milyonla %100yapcak simdi
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()A. s sushinin Max. Arzını kaldırdılar. Bunlar tam çingene piyasaya ne yapacakları belli değil.
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dayı s. a bakele city nin dolasimdaki arzi 7milyondu bi ara 7.4milyona cikardilardi kizdiydim simdi 5.6milyona düşürmüşler arzi piyasa değeri de 22milyondan 17milyona inmiş nasil yorumlarız.
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Tamamdir tesekkurler iyi calismalar
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()En azından 0.60 görmeden çıkmayın
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Ustam selamlar pivx beklemeye devam edelimmi peki
0BeğenmedimŞikayet
Aslan_71 ()Unuttu galiba :) bu coini
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Balinasının keyfini bekliyoruz
Aslan_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan_71 ()Hocam bu linanın hali ne olcak