Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 19:29:16
EUR 35.9598 19:29:16
USD 34.5492 19:29:16
ALTIN ONS $2717.4500 19:29:16

Grafiği gönderen: ASRN

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"hatek" 15.20 kırılmış re testi yapılmış hareketin 19.88 doğru ilerleme eğilimi devam etmektedir

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

hatek boynu yeniden denedi tekrar red yedi "dirençler kırılmak içindir" :)

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"hatek" yapının boynunu kıramamıştır kırmızı bant direnç göstermektedir "kırılım ile" yukarı sert hareket beklenir

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Teşekkürler hocam.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

nasıl bakacağınızı biliyorsunuz artık 3. ve son bayrak dalgalanmak üzere

htc54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Merhabalar hocam nasılsınız. Goody yapı devam ediyor değilmi.

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

hatek boyun kırılımı gerçekleşmedi fiyatlar geri çekildi yeniden deneyecek

2BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

keşke kendimiz için biraz daha çabalasak grafik sayfada duruyor orda durmasının (bulup bakmazsanız) size faydası olmaz

ben nasıl grafiklerin hikayelerine geri dönüp dönüp çok kez bakıyor ne olduğunu nereye gittiğini yol haritasını söylüyor isem değil mi

Omur123 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

mipaz sabah yazdım @Beyefendi42 hatırlatmasında

htc54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

grafiği bulamadım hocam ama akşam video izleyerek anlamaya çalışacağım.. petkim akcansa şişe uluun thyo hepsi var dediğiniz gibi izliyorum ama gönül gözümle ..

0BeğenmedimŞikayet

htc54 ()

Hocam mipaz 59,40 düşen var , şimdi ise bu düşenden kurtulmak için 44,04 geçmesi gerekir doğrumu dur.

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

hayır öyle demek değil grafiğin içinde anlattım pivot t. sistemini hatta işin kaynağının yüzlerce örneği olan sayfanın adresini paylaştım

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

hocam akcansa için pivot değeri 152.90 mi? yani 152.90 doğruysa alım noktası mı demek.. dirençler de 155.56 - 157.23 gibi mi?

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

emalar örneğini verdim hisselerinizi kontrol edin en düşük yaptığı kapanış fiyatına bakın fiyatlar %20 yükselip resmi boğa bölgesine ulaşmışmı kontrol edin ema 21 üzeri kapnışlar alanlara bakın hisseniz 50ma ve koma ardına düşmüş mü kontrol edin günlük haftalık aylık Çeyrek lik ve yıllık açılışları hergün not edin pivot t. sistemi ile nerden alınacak bakın düşen trendlerin kırılımlarına bakın en düşük yaptığı tepeyi fiyatların aşıp aşmadığını kontrol edin bunun gibi hisselerinizi kontrol etmez hislerinizle yatırım yaparsanız kaybedersiniz bunu unutmayın

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

hocam baktım sanırım hep aynı hareketi yapmış gördüğüm kadarıyla biraz sesli düşünsek beraber :(

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

hemen bakayım hocam geç mi kaldık yoksaa

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

"150.9" akcns grafiği sayfada

0BeğenmedimŞikayet

Omur123 ()

evet hocam yakın hedefi zaten not almıştım ama akcansa için de 155 üstü not almışım şimdi heyecanlandım onun için de nakitim de olmayınca hatekle vedalaşsam diye düşündüm :(

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

@Omur123 üsteki devam modeline ne kadar da benziyor değil mi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum