Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 06:28:54
EUR 36.2312 06:28:54
USD 34.5341 06:28:54
ALTIN ONS $2668.1900 06:28:54

Grafiği gönderen: xxbirzamanlarxx

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Önce 22.51 yolculuğu. Sonra obo hedefi. Obo hedefine engel olacak yerler var biraz kafa karıştırıyor ama yinede takip edeceğim. Aralarda al satlar ile devam. O hedefe birde sen bak bakalım kaç göreceksin.

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

beklentin nedir.?

TR42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Senin grafiğe göre benim sana yaptığım yorum zaten gerçekleşti. 22.8-9 aralığına kadar salar senin grafiğe göre dedim geldi ancak benim takip farklı senin dediğin yer rasyo olarak zaten mümkün demiştim sana. Sonrasına bakacağız ama benim beklenti belli gelir veya gelmez onada bakacaz artık.

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

öyle olacağını ümit ediyorum.. ( öngörü olarak bence öyle olacak)

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Yorumumda burada işte

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Senin bu grafiğe göre bende sana 22.8-9 dener sonra yukarıya atar gümüş dedim ama senin grafiğe göre tabi. Ve inşallah dediğin gibi olur diyede eklemiştim.

1BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

rasyo tahmin ettiğim gibi oldu.. düşüşün devam etmesi halinde rasyo beklentim 83,50 ytd

0BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

gelip gelmeyeceğini bilmiyorum yanlış olmasın.. bu grafikte başka ihtimallerde var.. en yuksek ihtimal bu.. ytd.

Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Daha önce Reşat abiye grafiğini çizdirmiştim rica edip altın ons trendle ilgili en son 2089 gibi test edip saldı geri alttaki destek dediğim yerin anlık seviyesi o zaman 2009 civarı idi 2011-13 gibi döndü sanırım ve ben o anda gümüş ons aldım 22.48 den çünkü altın onsun oradan destek alacağını düşünüyordum öylede oldu ama erken sattım gümüşü 22.90 da. :) istersen bir bak o dediğim yerlere. İşte oradaki destek hattı kırdığı zaman seninde vurguladığın 1932 ler yada yakın yerler potaya girer diye düşünüyorum. Yatayda kilit nokta ise destek anlamında 2009 dur. Oranın altında kalması lazım dediğin yerlerin gelmesi için.

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

20 civarı obo hedefi olarak benimde takibimde Altın onsta dediğin yerler takip ettiğim bir nokta var ona göre normal ancak tam bir belirgin durum yok şu an. Benim altın ons tarafında 1931-1973 diplerinden gelen bir destek hattı var önce oranın kırılması lazım senin bahsettiğin 1932 ler için. Altın ons ve gümüş ons trend hattı kırıldı uzun vadeli trendde değil kısa vadeli trendde ve altında devam ediyorlar şu an. Grafiklerin bazılarında PU oluşuyor bir ihtimal biraz olumlu diyeceksek eğer bence sadece bu taraftan bakınca olumlu yoksa bana göre başka çok olumlu taraflar yok açıkçası.

0BeğenmedimŞikayet

Issizadam63 ()

Altin ons 1932 mi grafik bu rakamimi gosterio orasi bi gelse dusunmeden ful aliriz

3BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

altın ons ne yapacak net değil... o yüzden emtia grafiklerinde genel yönden emin değilim... bence gümüş 20,70 , Altın ons 1932 gelmeliydi.. gelir gelmez bilemiyorum.. altın ons 2088 geçinceye kadar 1932 beklentim her daim devam edecektir.. gümüşte 20,70..2088 geçilirse durum değişir. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

TR42 ()

Umarım oradan döner rasyo. O hareketi yapması muhtemel görünüyor buradaki duruma göre bi 22.8-9 görüp sonra yukarıya devam etmesi lazım doğru mu?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum