Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"krgyo" 9.48 ile bir devam modeli boynu kırılmıştır 53.28 e doğru ilerlemesi beklenmektedir
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()krgyo günlükte bir devam modeli oluşmaktadır 50 ma referans
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()2940-3200 aralığında bir tepe yapmasını bekleriz
Turgutck için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turgutck ()Çmbtn da hedef varmı asr n hocm
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()orasını bilmek mümkün değil şimdilik düşene tepki veriyor bizde yanındayız
ENKA4545 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()onu anladım 80 nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Hocam müsait olunca Hektaş a bir yorum yapabilir misiniz hocam size zahmet. Dünden beridir birkaç soru sordum yoğunsunuz ama müsait olunca cevap verebilir misiniz lütfen?
0BeğenmedimŞikayet
ENKA4545 ()krgyo hakkındaki düşüncenizi sormuştum hocam. 80 liralar orta yada uzun vade yi bulurmu diye. çok teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
ENKA4545 ()krgyo hakkında konuşmuştum hocam... teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ne sorduğunuzu tam anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
ENKA4545 ()hocam merhabalar kolay gelsin.. körfez e malesef biraz yüklü girdim. 80 ler gelmesi orta yada uzun vade yi bulurbu acaba. çok teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Hocam , merkoda tahsisli sermayenin onaylanması nasıl bir etki yapabilir? yorumlamaniz mümkün müdür teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Kaç gösterge var orda maşallah :)