Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (96)
1BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Og ve glmr yorumun var mi kompedan
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ysfo ()@kompedan üye olmayan arkadaşlar var seni takip ettiklerini bilirim kardeşim . Ben bu site yakın zamanda üye oldum . Seni ve değerli birkaç arkadaşı takip ederim . İçin rahat olsun boş polemiklere bakma konforla gitsin . Senin söylediklerin coinleri bir hafta sonra söyleyenler var . Kes kopyala yapıştır misali . Coinlerin hemen hedefe gelmesini isterler . Sen çizgini bozma hayırlı günler . Bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Glmr 3x yaptı bırak biraz düzeltme yapsın. OG tamamen vakit öldürüyor.
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Og ve glmr ye ne oldu düşüyorlar
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()40 usd kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Usta wing in hedef neydi goremedim
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Hedefi neydi usta ben mi kaçırdım
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Elinize saglik. Vgx icin ufak bi gir cik. Yaptim. Bereketli kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Gitsin uçsun önü açık olsun yigidimin ahahahah
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()VGX hareketli
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Hocam sizin üzerinizden prim kasıyolar farkında değilmisniz? sallayın gitsin bence sinirlerinize yazık
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben sana sebebini söyleyeyim. Sırf bana yazdın benimle muhabbetin oldu diye. Allah'a havale ediyorum.
Bozkırın_Tezenesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozkırın_Tezenesi ()Ozan hocam Say My Name, Şahmeran açık kahve bunlara ne lafım var ne sözüm ne de Sohbetim ne de bir soru sormuşluğum var niye engelediklerini bile bilmiyorum sormadım bile sormamda bu sitede senin gibi alçakgönülü yardımcı olan herkes baştacımızdır.
0BeğenmedimŞikayet
Aydnarsln ()Kimseyide zorla nakite geçirmediniz üstad fikrinizi söylediniz zarardan kimse sizi sorumlu tutamaz sonuçta bu işin doğasında zarar olduğunuda biliyoruz çoluk çocuk yaşlarda değiliz size Allah razı olsun diyorum kendi adıma
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()kompedannn###salllaaa; )))ben cogunda engelliyim... umrumdami... hayir tabiki... bak yardimci olmayaaaàa...
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Abi şahısların yazdıkları önemli değil engelledim görmüyorum da. Birde bunları savunanlar çıktı piyasaya. Hayır kör olmak lazım 10 tane nick açmış adam. Say May name takipte kal vs. Eski yazdıklarını yeni nick ile yalanlıyor. Sen başından beri sahitsin olaylara. Kimseye sövmedim atar yapmadım. Olur anlasamazsin herkesle kafan iymaz görmek istemezsin engellersin. Adamın adımı anmadığı gün yok. Coin paylaşıyor arkasından yazıyor kompedan paylassaydi kaale alırdınız diye. Bu nedir yahu. Bunu yazarken tepki vermeyen adam ben cevap yazınca avukatı oluyor. Uyardım seni ilgilendirmez diye bugün aynı şeyi tekrar yapıyor onu da engelledim diye bana özürlü yazıyor. Yani sabır sabır da bu kadar lakayt olmaz bir forum ya.
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Arkadaş nedir bu senle ugrasmalari takma kafana yaz sen coinleri takip edenlerin alıp kar ediyor zaten ; ) sayfada işsiz güçsüz canı sıkılan saracak yer ariyo ve bakıyorum çoğu boş bebe takımı
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Tamam anladim
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Onu bana ofkesiyle yazmıştır diye düşünüyorum. Onu kastetmemistir.
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Öyle deme ben bir engelli olarak özürlü sözü için kızdım özür dilesin bence bu söz icin yakıştıramadım bu sözü yanlışını düzeltir insallah
2BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Benim sinmaz ile sorunun yok. Sadece ikidir başka kişiye yaptığım yoruma muhalefet oluyor. Uyardığım halde yapıyor bunu. Bana sen özürlüsün yazmış canı sağolsun. Herkesin karakterine göre işte kardeşim. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler.
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Patron birsey diyecem bu sinmazı dün ben engelledim sana bana sarı vb şeyler söylüyordu dur bi yorumu bulayım seni etiketlim
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben ona özür dilemesi için fırsat verdim arkadaşım. Onda o erdem yok. Asla kaldırmam engelini. Hatta senden bile şüpheleniyorum sende onu. Hesabisin sanki. Biriniz çevrimdışı iken biriniz çevrim içi. Kusura bakma seni de engelliyorum.
Sınmazhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sınmazhan ()O zaman onun engelini kaldır yüz yüze birbirinize yazın en doğrusu bu
0BeğenmedimŞikayet
Sınmazhan ()Aynı kişi eski hesapları
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Hangi doğruları yazdın? Say_may_name ile Takipte_kal aynı kişi değil mi? Bunu koca forum biliyor da sen mi bilmiyorsun? Rica ediyorum bir daha kim ile ilgili yorum yazıyorsam muhattabim odur. Amacım kalbini kirmak değil ama bu 2 oldu
0BeğenmedimŞikayet
Sınmazhan ()Dikkatini çekerse aranıza girmiyorum sadece doğruları yazdım 2 kişinin arasına girmem
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Arkadaşım sen hayırdır? Ben bile adamın 3-5 hesabı olduğunu biliyorum sen tek hesap diyorsun. 2. cisi bu savunma neden? Geçen gün de anlamsızca üstüne alındın kalbin kırılmasın diye açıklama yaptım sana. Bu adam benim arkamdan atıp tutarken bu kadar hassas olmayan sen ben doğruları yazınca niye zıplıyorsun?