Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Fisekci selaleci bilmem; ) kim o arkadaş tanımıyorum sana geçen coin yazdik küreği vurmadin; ))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()Teşekkürler
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Fisekcinin ismi gökhan mı
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Kayfeciye söyle beni de bulsun :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()A. slm tia 9.90 uzeri gitmedikçe aşağı inebilir şimdilik düşüş meyilli 10.33 ten short işlemim var
Ali2542 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Kayfeci bulmuş bi yerden ben bilmem )
Engzm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()S. aleykum üstad Tia yorumlarmisiniz rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Ben senin yazıyı görmemiştim görsem girmezdim:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Benim girdiğim coin beyin sarsıntısı geçiriyor
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Hangi bahçe o gelek da söyleyin
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Oldu sayılır lütfen; ) @roketci1234 idolum didi sağolsun sende gel bahçeye:) sanada desin
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()8 olmuştur ohh Miss:)
0BeğenmedimŞikayet
Engzm ()Geldi de noldu stop etti beni :) seni de etmiştir öyle bir çakılacak havası vermişti bir an :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()2 teterlik yaw yüklü alim yapacak kadar hoca değilim:))
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Imx 98 geldim i ahaaa
1BeğenmedimŞikayet
Engzm ()O yes kamon bu ne yav :)