Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Alim satım yok ufak miktar yakaladım kimseye inanıp yüklü girmeyin paranız gider
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Sen onu yakalamışsındır başkan bereketli olsun
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Açık kayfe nirdesin ; ) beam de indirim var fena uçmuş:) 0.0151 olmuş vay be hiç al diyen de olmadı; ))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Emirleri Manuel yaparsan kendi avantajı ile alıp satar coinler o yüzden kolay kolay kar vermiyorlar 10 teter kar edene kadar uğraşırız iki harekette stoklarla 20 teter gider o yuzden yüklü miktar filan girmem tavsiyede etmem
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Gelirse sizler için iyi olur :)) ben site işlerine karışmıyorum
_elvabd için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_elvabd ()Nerelerde bu roketest bi annonce gelmesi dileklerimle net olarak
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Başkan binNce emirleri kapatmıyor market emire sokuyor birde komisyon boşuna kürek çekiyorum valla bıktırdı
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Agix longu short yaptım çarptı, ))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah hocam sağol arada tutuyor işlemler; ) @Selda09 ablam coin yazmıyor dedi yazdik almamıştır al sat demem )
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Roketci abimizin yokluğunu hissettirmiyon abi bereketli olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()Short için fırsat kolluum satarsa durmaz