Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Peki teskur ederim insalh verir artık 22 23 bandı. Bile ful alım için uyar bana o kadar hızlı yukseliorki
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()21 TL için onsun sabit dolar kuruyla 22.5 usd seviyesine gelmesi gerek. Şu an gelir diye net konuşamayız. Destekler kırıldıkça veya belirgin bir düşüş formasyonu oluşursa ancak. Gumus bu illa ki alım imkani sunacak.
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Peki buralar dan 20 21 TL ye dusermi gümüş uzun vade olarak alicm bn ama riskli geliir burdan ful almak elimde ful TL deyim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet 0.817 ful çıkış. Ufak bir miktar 0.81087 ile aldım. 19 sonrasını da görelim. Sert satış gelir de 25 usd nin aşağısına giderse o ufak miktarı stop olurum. Bugün aldığım kâr miktarını kaybetmem en azından.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Şuan aldıklarınızi ciktinizmi insalh güzel alım firsatlari verir
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet saat 19.00 da. Bazen ekonomi üzerine de olmayabiliyor. O zaman piyasa kaldığı yerden yukarı devam eder. Negatif konuşursa bir süredir aşırı satış bölgesindeki onslarda düşüşleri başlatır ve zaman alabilir dusme süresi. Aksi durumda biraz daha gideri olur. 25.47 asılır da 26.2 gelir mi bakılır.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bereketli olsun. Günlerdir yazıyorum 24.86 usd kalıcı kırılmadıkca yatayda güç toplar sonra yeni tepe. Yön yukarı diye. 24-26 usd aralığında çok terste bıraktığı için ben dahil herkes korkuyor buralarda tabi gumuste kalmaya. Ancak dediğim yere stop koymak şartıyla fazlasıyla al sat yapıldı bu hafta boyunca. Şimdi gece gelen tepe 25.47 asilmali yukselislerin sert devamı için. Günlükte aşırı alım bölgesinde olunsa da ben destek ve dirence bakarım bu tarz vakitlerde. Onsun yaptığı hareketlere bakarım. Direnci zorluyorsa geri çekilip desteği kirmadikca o direnci geçer. Hafta boyunca bunu yaptı. Buralardan şimdi gram artıyor ancak 19.00 sonrasi ne olacak bakmak gerek.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Povelle. Konuşmasımi var
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()bende veri ile aldım senle aynı rakamdan sattım hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Eyvallah. Teknik grafik hep açık. Temel takibi de yapıyorum. Veri öncesi bir al sat daha yaptım. 0.8170 ful çıktım. Belki Powell ile bir al sat daha yaptırır.
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()bereketli olsun hocam ne güzel kendini dinlemişsin veri ve powell kadar git geller olacak malum
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Saatlikte ema55 değeri şimdilik çalıştı. 25.098 usd . Biraz yukarısı aşağısı diyelim. Bir miktar çıkış yaptım biraz once. 24.86-24.54 ve 24.26 aşağıda. Yukarıda 25.47 ve 26.08-26.20 araligi. 24.86 kalıcı kirilmadikca yeni tepe hep potada.
0BeğenmedimŞikayet
Limon353574 ()Hocam şahin konuşsada... rutin sözler... piyasanın asıl beklentisi 10//11 Aralık faiz kararı... o tarihe kadar cekilsede çıksada zikzaklar büyük olmaz gibi geliyor bana