Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_güneş_ ()Alim satım la alakalı degilmi hocam yani portföy e ortak olmaz bunlar :))
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gelir kapısını görünce biz de ortak olalım diye düşünmüşlerdir.
lordcoffee için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
lordcoffee ()Döviz bazlı fonlara %40'a kadar vergi gelebiliyor deniyor. Torba yasada yetki verilmiş.
0BeğenmedimŞikayet
pezime ()Katılım bankalardan bir ikisine baktım. Anladığım kadarıyla TL olarak fiyat veriyor. usd yazmıyor.
0BeğenmedimŞikayet
drtaskin ()Hocam günaydın abd borsasi icin düşünceniz nedir faiz artışlarının sonuna geldik sanki orada pozitif reel faiz devam ediyor bir sure daha devam edecek gibi görünüyor tekrar satışa gecer mi
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()nasıl alınıyor hocam ? bankalarda var mı ? pek bilgi sahibi değiliz nasıl yapmamız gerekiyor?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kira sertifikası fonu var. 10 lirayla bile alınıyor.
Eymennn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eymennn ()Kira sertifikası cüzi miktarlar ile alınıyor mu hocam
5BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Plan öncelikle borç azaltma yönündeydi. Kredi kartlarını temizliyoruz. Döviz ve Altın borç varsa Marta kadar ödüyoruz. Yeni borçlanma kesinlikle yapmıyoruz. Kileri alabildiğince dolduruyoruz. Tüm bunları yaptıktan sonra para kaldıysa dövize endeksli kira sertifikası alıp bekliyoruz. Değişiklik yok.
BORA_27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Planda bir değişiklik var mı hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kesinlikle, bir de adel :)
0BeğenmedimŞikayet
İso80 ()Sonme grafiğine bakarmisiniz hocam
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir de adel :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mebat ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Anında aklıma sarky geldi, özdeşleştirmişim demek ki. Bir de asuzu; o ne kârdı öyle:) saygılar..
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ben birşey alınca yazıyorum, kendim almadan yazmayı sevmiyorum. @ASRN @calculator @Hanım_Teyze hisseler konusunda tecrübeleri çok var. Onları takip edin.
mebat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mebat ()Hocam sizden rica etsem birkaç tane hisse önerir misiniz. Görüşleriniz benim için önemli
0BeğenmedimŞikayet
kendihalinde381 ()Hocam selamlar ons Altın daki yükseliş için düşünceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Note ()Hocam kchol yorumunuz nedir, aldığınız yada takibinizde olan hisse var mı, teşekkür ederim...
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Beklenti 250 puan. Böyle olursa bist etkilenmez. 500 puan biraz sarsabilir.
Kaya4848 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()İyi günler Çelik hocam; yarın ki faiz artışı , bist te düşüşe neden olmaz mı... birde 500 baz puan artış. Yapılır ise... şimdiden teşekkür ederim.. @celik2119
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()guzel hitap
bundan sonra mirimsiniz
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hesap__ ()Sizce döviz bazlı kira sertifikasında kalmak mı biste geçmek mi mantıklı
0BeğenmedimŞikayet
Armağan06 ()Hayırlı Sabahlar Hocam hisse bazlı hoşunuza gidenleri belirlediniz mi
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Günaydın mirim sensin galiba
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahkzn ()Sasa bizi cook sürundurdu cook
Mehmet0629 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()gunaydin
usta
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Demirbaş sasa yorumu alsak Dr. Çelik müsaitseniz
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet0629 ()Hocam günaydın. Hisse aldığınızda paylaşırsanız seviniriz takipdeyiz:)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()ilk varacagi yer 300$ mi.