Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Haklısınız yine düşünmüşsünüz Allah razı olsun. . o zaman hocam bu veri saatini bekliyor diyebiliriz . Düşerse alırız çıkarsa satarız :) ya nasip :))
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Öncelikle yeniden başınız sağolsun demek isteeim. Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum. Annemi Mart ayında kaybettim. Hissettiğiniz, yaşadığınız duyguları birebir bende hala yaşıyorum. Üstelik doğduğumdan beri tatil hariç 1 aydan uzun süre ayrı kalmamıştım. Eksikliğini öylesine yaşayorum ki
Tekrar sabır diliyorum. Tüm kayıplarımız rahmet olsun.
Emeğinize bilginize sağlık @Diebright bereketli kazançlar olsun
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben teşekkür ederim. Aslında kabaca 20.7-23.7 usd ye giden 3 centlik yükseliş hareketinin 21.84 usd geri dönüş seviylerinden biriydi. Bölge olarak 21.6-21.84 araligi. Burada hazır kisada ve günlükte göstergeler dipteyken bir yükseliş beklentim olustu. 21.88 usdye dokunup enflasyon verisine kadar en fazla 60 cent civarı bir çıkış yakaladı. Göstergeler de dipteyken veri de destekleyici olursa iyi bir yükseliş yakalar ihtimali bende baskın hale gelmişti. Hatta 21.84 kırılmadı indikatorler de dipte alım firsatı diye buraya yazacaktım. O motivasyonu bulamadım. Zaten aşağıda 21.33 usd ve akabinde tekrar 20.7 usd vardı. Yanlış yönlendirme yapmak istemedim. Keşke yazsaydım birine faydası olurdu. Ben de ancak 22.3 usd civarı fiyat istikrarı sağlanıp 22.4x usdlerden aldım gerçi. Buradan sonrasi 23.31 ve 23.7 üzerine atar mı ona bakarız. Ufe verisi de enflasyon düşüşünü destekler ise bu kez 23.7 kırılır ve gerçekten iyi bir yükseliş gelebilir. Aksi durumda 22.6 usdlerde tutunmaya çalışıp yine 22.3 usdlere minimum uğrar.
defnemila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
defnemila ()Özlemişiz hocam grafiklerinizi :) herşeyin özeti yine sizde . Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Çok güzel bir yorum olmuş emeğinize sağlık üstat...