Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ():)) Arşiv de duruyor..
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet tepkiye başladı "yön değişimlerinde" 50 günlük ortalamayı baz alın
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Hocam ben bunda toplamaya başlamıştım azıcık var elde ama bişeyler yapmış bu nerde takviye yapsak
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Grafikte ma200 le gösterseniz uygunsa saygılar..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()defaatle yazıyoruz dünde yazdık smrtg mürekkebi kurumamıştır daha :)
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ne yapacağınızı biliyorsunuz eylül de başlayan düşüşü baz alacaksınız eylül tepesinden ekim tepesinden çizgiyi indirin kırılınca yanında olun
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam nibas dikkatimi çeken
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Smartg tepkisiz gidiyor bayır aşağı üstad ne olacak bunun hali :)) hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()dolar bazlı grafiğini paylaştım size
İso80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()işleme girmeden önce bir alım satım planınız mutlaka olmalı yanında (iş planı) kendinizi ticari işletme gibi görün öyle düşünün
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()66.45 i izleyeceksiniz şimdi kıramazsa yeniden düşer
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()45.7 den 78.10 düzeltme seviyesi 61.9 da (62.35 e tamas etti) buradan devam etmesini bekleriz 61.9 Altın da stobunuz olsun mutlaka
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()şimdi en çok mesala neye bakıyoruz "zayıflamalardaki kırılımlara" çoğu hissede tepedeki yapıları görüyorsunuz zayıfladılar ve kırılım bölgelerindeler
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yazdığınız çoğu şey bende kayıtlı. Sar bilmiyorum, diğerlerini her fırsatta pekiştirmeye çalışıyorum. Sizin grafikleri seyrediyorum arada bir film seyreder gibi, daha iyi anlamak için. Valla :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ilk geldiğinizden bügüne dönüp geriye baktığınızda "tek başınıza karar alıp uygulayabiliyor iseniz" nerede durup nerede gideceğinize karar verebiliyorsanız ne zaman mallanıp ne zaman nakite döneceğinizin kararı sizde ise doğru yoldasınız ve bişeyler öğrenmişsinizdir
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()arada gösteriyoruz hocam
trendlerin başlangıcı "takibi" ve m. yapısı
trendlerdeki gerilemeler ve düzeltmeler (fibonacci seviyeleri)
formasyonlar
ortalamalar
pivot sistemi
uyumsuzlıklar
trend yönü (sar) ve tepki ve düzeltmeleri
toparlanma ve zayıflamalarda ki "kırılımlar"
duayenlerin birikimleri (yap ve yapmalar)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Çok anlayamasamda öğrenmeye çabalıyorum hocam emeğinize sağlık bana sabrettiğiniz için
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()arada bir onları da yazsanız keşke, elden geldiği kadar feyz almaya çalışırız.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()daha öğrenilecek o kadar çok yol yordam yöntem var biz fib ve ortalamalardan öte yol alamadık
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Son olarak Bi aselsan yorumu alabirmiyim üstad seni yoruyoruz kb
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()108,7 de.. anlaşıldı, teşekkür ederim.