Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Teşekkür ederim...
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Eyvallah çok slm
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()düz hesap ile ons 22,40 iken usd ye geçmişsin arkadaşım. şimdi ons düşerse ve sen ne kadar çok aşağıdan tekrar alırsan o kadar elindeki gramın artar. Bunun içine bankanın makasını harcını haracını vergiyi vs vs eklemen lazım. Size tavsiyem pek bilginiz yok ise en azından 3-5 işlemi demo olarak yapın. Mantığını anladıktan sonra gerçek işlemlere başlayabilirsin.
ana mantık şu
gümüş ons u satıp usd ye geçtiğin rakam diyelim ki 22,40
sen 22,00 dan tekrar elindeki usd ile gümüş alırsan ( ons almışsın demektir ) elindeki gramın artar
bunun için en uygun banka nkolay bankasıdır çünkü makası çok çok çok düşüktür ama heryerde şubesi yok araştırıp irdeleyip kararı siz kendiniz verin
G_Beyli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Teşekkür ederim...
Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Ayni dolar la almak istediğinizde gr artmismi bakin sizi memnun ediyorsa girin ytd
0BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()0,72 biraz dolar a geçtim hesabı anlamak için soruyorum kaçta yerine korsam dolar artırmış olurum yardımcı olurmusun çok bilgim yok
1BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()aleyküm selam arkadaşım
öncelikle ons bir yatırım aracı değildir aksine usd arttırmak için bir araçtır
bu minvalde devamlı surette ons ta beklemek bir hatadır
gümüş ons özelinde
24, xx üstünde biraz satmak gerekir ve olası düşüşlerde de 22, xx lerden tekrar almak gerekir
minimum 25,73 için ise elde devamlı surette mal bulundurulmalıdır
bu işin raconu şudur
düşüşlerde alım için elde usd şart
çıkışlarda satış için elde ons şart
full usd de kalmak da olmaz
full ons da kalmak da olmaz
hayali benden kararı senden arkadaşım
ben seni tutuyorum...
0BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Slm kardeşim bir miktar gümüşten dolar a parite etmek istiyorum malum hiç tadı yok eğer aşağı gelirse tekrar almak istiyorum dur dur hiç kazanamadim ne dersin