Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()grafık bu olcaktı pardon 2800$ ı gosteren @Mavi_mavi nokta atısı
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Evet sen gülmüştün :)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()bak bunu 1 sene once cızmıstın hatırlıyorum tam nokta atısı hedef gelmıs zaten 2780/2800$ geldı zaten:)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Alt yorum daha 5 gün oldu herşey kısmet
Unutmayalım...
Bu piyasanın ustası hocası duayeni v, s olmaz olamaz
Biliyorum diyeni bilmez ederler sükut'a düçar eyler ler bilesiniz.
Bir emtiayı v, s alırken veya satarken önce sabrınızı alın veya satın saygılarımla
Kervan0001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Son olarak alt yorumlarımda düşüncelerim sabittir hoşçakalınız
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Alt yorum da 12 ay önce hedefe ulaşmış ons usd olarak verdiğinin yarısını almalı öğle veya böyle yukarı aşağı zikzaklar şeklinde en aşağı 2 veya 3 ay sıkıcı bi hal alabilir diye daha önceki yorumlarım da söylemiştim sabırlı olmanız dileği ile yatırım tavsiyesi değildir
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tsk ederim cvp verdiginiz icin.
-1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()2 veya 3 aylık skcı bir hal olabilir ons açısından trend değişikliği diyelim geri çekilmeler normal stabil değerlerde gider gelir gram tl olarak usd kaynaklı diye düşünüyorum grafik olarak çalışmam var ama 2 gün görmem gerek kapanışları kimseyi etkilemek istemiyorum altı boş kelimelerle kusuruma bakmayın
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Tebrikler güncel calismaniz varmidir? Son durum nasil acaba
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Ek olarak 2 '3 ay canınızı skabilirler şunu diyebilirsiniz dünyada herşey düzeldi de bizim mi haberimiz yok saygı ve sevgilerle
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Teşekkür ederim çok şükür sayfada bulunmadığım için çıkaramadım affola gönlü güzel kardeşim
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()vay guzel ınsan gelmıs hosgeldın kervan abım nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()Amenna ve seddakna grafiğe baktığın zaman 2070 1600 arası dalgalanmış aynısını 2300 2700 yaşar gibiyiz dalgalanma
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Gaybı yanlızca allah bilir ons olarak düşüncrlerimde 130 dolar lık daha gideri olabilir sonrasında nefes almalı yukardan alanları bir müddet panik yaptırmalı diye düşünüyorum sirke leme için ancak daha erken diye düşünüyorum yatırım tavsiyesi değildir
Bywelii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bywelii_ ()O zaman aşağı lar satışı dalgalı bir zaman ve tekrar yukarı diyebilitmiyiz
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()10 ay olmuş grafik neyse de altndaki yazı..?
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()aleykum selam hocam
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Selamünaleyküm
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Ek yorumda belirttiğimiz son bir alım fırsatı neden olmasın ki gaybi yalnız ve ancak Allah bilir elhamdülillah
1BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Ek yorumda ons 1966 iken son bir alım fırsatımı dır demiştik gaybi yalnızca ve ancak Allah bilir elhamdülillah
0BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()rica ederim
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Teşekkür ederim
sedatt41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sedatt41 ()grafik ve yorum düşmüş sorduğunuz bu ise.
0BeğenmedimŞikayet
Kervan0001 ()Alt yorum dustumu acaba