Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0422 18:09:05
EUR 36.0222 18:09:05
USD 34.5387 18:09:05
ALTIN ONS $2698.2950 18:09:05

Grafiği gönderen: ilkkez3585

. Bu işlemin bir hikayesi var , gas çok şişti bence diyip 11kat short açtım .11 x birim paranın 4x birimile.7x birimine ise marjin ekleyip likit seviyemi 14.5$ a yükselttim sürekli likit olanlara tavisiyemdir paranizi3e bölüm 1 x ile oynayıp geri kalanı ile likit seviyenizi yükselttin

Yorumlar (44)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

1BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Haftalık günlük 4 saatlik geçmiş ignelere Göre az çok belli oluyo. vadene bağlı

htcslk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Örnek long hedefi belirlerken bir önceki igne yerlerinden mi rakam belirliyosun

Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Bereketli olsun. Ben bilmemmi sana bosuna güvenmedim yani.. :)) ben biraz daha yukarıdan girmistim madem biraz bıraktın az daha bekliyim

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Al rakam gördüm mü sabırla bekliyorum, yaklaşinca longluyom. ne kadar yakın longlarsam meblağ ve x ona göre ayar lıyorum. bazen 1 hafta 10 gün süruyo oraya gelmesi. ornek flm 736 long emrim var. xrp 5150 5590 long emrim duruyo. ama yatarken bunları silip sabah guncelliyorum. anlikngir ciklar hariç

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

[grafik d=321969_GR202311477jilz.jpg][/grafik]

Baci yuzde110 karda yuzde75 sattim kalanı alış yeri stop

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Bu mesaj bana düsmemis o dibi bulabilsem tez canlılık yüzünden, okuyorum sen iyi buluyosun napıyosun birkac gün takiptemi bekliyosun coini yada hani insede hareket gelirmi yoksa yatay günlerce bekler mi hani buralar icin biraz tiyo versen bana cok eyi olacak :))

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Doğru diyosun. acemi ama şansı iyi iyi atıyo :))

1BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Bu aralar bu taktiği yapma, acemi birisi şoklama diyo,

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Maşallahh:)) ben de hep sona kalırım roketçinin başına kaldım :)

ilkkez3585 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Açik_kahve ()

Dipten longla paranın belli bı kısmıyla. en dip rakami tespit et, oranın bı tık Altın a denk gelecek şekilde marjin ekle. ama terste kalırsan günlerce bekletir, çünku ortalaman düşmüyo marjin ekleyince

1BeğenmedimŞikayet

ilkkez3585 ()

bu gas ı 6.5 tan beri longluyorum artık short zamanı bence

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Anladım tamamdır ama dediğin gibi net yönü bilmek lazım. Şu varki yönü bildiğim halde girdiğim an peşime takılıyolar ; ) marjin ekliyorum korkuyu salıyolar çok çektiriyolar anlıyacağın. :))

ilkkez3585 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ilkkez3585 ()

100 dolar lik işlem açmayı düşünüyorsunuz diyelim bunun Max 35 dolariyla oynayın geri kalan parayı işlem açtıktan sonra marjin ekle yeri var işlem safyanizin ortasında ona tıklayın 65 doları ekleyin böylece kolay kolay likit olmazsınız ancak çok hareketli koinlerde buda işe yaramaz. yukselecegine yada düşeceğine inancinizin yüksek olduğu durumlarda yapın

0BeğenmedimŞikayet

htcslk ()

Merhaba x ler kafa karıştırdı pek anlamadım örnek miktar üzerinden anlatırmısınız nasıl yaptığınızı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum