Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (72)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Uluun 26.54 den tepkiye başlayacak oyun planı kurabilirsiniz
Macquarie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
besthkn ()Hocam bu bahsettiğiniz uzuuun hisseler için de geçerli mi? Mesela zaten şimdiki değerinde epeydir oyalanan hisseler var. Endeks düşse de daha az tepki veren. Onlara azar azar ekleme yapmak da mantıksız mı?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Macquarie ()Hocam Uluun yorumlayabilir misiniz rica etsem. Teşekkürler şimdiden.
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()pardon astor ..!
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()grafikte gösterdim sarı bant kırılırsa sonlanır
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Gsmart sonlandımı üstad
0BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()Sağolasın dostum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()paseu sonlandı akfye sonlanmadı
toriçelli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
toriçelli ()Dostum paseu ve akfye hakkında ne düşünürsünüz hareketleri sonlandımı
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()130 çıkmıştım smartg üstad ! takibe devam...
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Boş bir zamanda sayfa için faydalı olacağı düşüncem. Mayıstan tuttuklarımız var. Şimdi bu eğitimin tam zamanı. Size yük olmayacaksa
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()eeet bunun birkaç yolu var buna değinecez ama fırsat gelmiyor ki
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Hocam vedalaşma olayını oturtamadım ben. örneğin ema kesimi yapana kadar günlükte yaklaşık %30 düşmüş oluyor çıkıyorum geri dönüyor. Piyasa kapalıyken bir ders saatlik kadar eğitim talebimizdir
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düşen ucuz diye almayın
düşeni almayın
düşerken ortalama düşürmeyin
mal kitlemelerine izin vermeyin kitlerler ve aylarca çıkamazsınız
alım strj hatırlayın mayısta ortalamalar al verecek 0.236 da kademe 0.5 ve koma ardında sonlamıştık alımları şimdi planları tepkilere kurun
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()16.63 e kadar ideal dönüş aralığındadır (kulp dönüşü) sonrası 14.13 olur
Ceyrancı_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()elimden gelen budur :) ressam değilim
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()şimdi "hareketleri sonlanan" ismi lazım değil kim varsa "vedalaşmalı"
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()bende 52 den dalmıştım :) 130 a kadar devam demiştim. :) teşekkürler ... ! @ASRN
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Selam hocam.
Eleriniz der görmesin
biraz dah mağrur dursa ne güzel olur :))
0BeğenmedimŞikayet
Ceyrancı_ ()Hocam basgz durum ne olur acaba
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Fibo direncine kadar soluksuz gitmisti deve abi :)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bildiğimizi kabullenmekte zorlanıyormuyız ne . Tahtacı ky yi sirkelerken sizde arada bizi sirkeleyin vallahi hocam iyi oluyor. Emeğinize yüreğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()geçen haftaki grafikte gösterdim
Kaya4848 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya4848 ()Bist 100 dahada düşecek mi demek istediniz... nerelere kafar gider acaba
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()takip ettiğimiz şekilde mayıs'ta 4600 ile başlayan hareket 8200 de sat verdi "önce bunu kabulleniyoruz" bundan sonraki hareketler "tepki" planları tepkiye kuruyoruz yeniden işleme giriş şartları olgunlaşana dek (şartlar üsten gelen düşüş trendinin kırılması fiyatların ortalamalar üzerine çıkması gibi ... )
yanlışta iseniz başka bir yanlış ile onu düzeltemezsiniz (yanlış trene binince koridorlarında ters tarafa yürümenin de faydası olmaz)
"kmpur mayıs hareketi sonlandı ve 98.55 den başlayan düşüş trendinde" resmi ayı bölgesinde dönüşe dair henüz bir bulgu yok
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()40 lı yaş stobu için
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Asrn hocam ortalamalara göre ufak alımlar yapıyorum kmpur mesela 100 günlükte fibolara görede ekleme yaparım tabela yanlış yola saptırmaz umarım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()almak için mi soruyorsunuz?
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()güzel görelim güzel düşünelim
Never_again için cevaplandı (yorumu göster)