Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Konka 100 günlük ortalamaya tutunuyor gibi
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()mayıs hareketi devam ediyor bozulma yok
dorbur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Tam hocam Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
dorbur ()Hocam merhabalar brsan ile ilgili düşüncenizi rica edebilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()teknik olarak bir yapı var grafik yükleyemiyoruz sayfaya yüklendiğinde paylaşalım inş.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Şuan bile vazgeçtim hocam. yani ne diyeceğim artık bilemiyorum. neyse bakalım. onun zararinida başka yerden çıkarırız inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Poip te işlem görenlerin çogu tavan ve tavana yakın şuan
27accouant27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()orge için birkaç kez yazdık hocam aktif bir "M" içerisinde eylül dibi Altın da dip yaparsa vazgeçmeli
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Kafandaki kim Cobra hocam:))
Cobra34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Poip hisselerinde coşku olabilir @calculator @27accouant27
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Yes, alım seviyesine yaklaşmış. Ben 38 e kadar göze almıştım ama ille de oraya düşer diye bir şey yok. Hektas'ı da 20,64 e kadar göze aldım. Uv sepetimde ikisi de olsun diye düşünüyorum ve küçük miktarlarda topluyorum. bu rakamların da Altın a inmeye kalkanlarsa hapsolmak istemem - ama bunu pek beklemiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Sasa mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asrn hocam üç kere mesaj attım örge için ama gelmedi galiba.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet alım seviyesine ulaştı
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()1 yıl önceki fiyatına geldi, daha nereye gidecek acaba? Bu kağıda uv yatırım yapayım diyorum fakat hala yüklenemiyorum - çok az var bende. Sasa da sizin ve @ASRN ın dönmesine ihtimal verdiğiniz yere gelmiş galiba, bakalım dönecek mi?
0BeğenmedimŞikayet
Borgass ()emeklerine sağlık valla hocam
calculator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()sağolun varolun teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
nilsahara ()Tam destek full destek size benden helal olsun .. palayı seviyoruz :)
İstese neler yapar :)7568 üstü kapasa bari:)
2BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Dur yardım edeyim sana endeksi 7.630 da kapatayım
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Valla hocam, ihtimalleri çizip atıyorum. Elden gelen ancak bu
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()uyuyan hektaşa kaldıysa işimiz ama yinede iyi düşünelim @calculator hocam emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
calculator ()Sn. @nilsahara hocam omuz at